2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Arkadaşlar 19 şubattaki eğitim için herkesin başlamış olması gerekmiyor mu özellikle ankara için soruyorum.Biz başlamadan eğitime başlanması doğru mu
-
@hü-sbky Bizi unuttular bence
-
@guyguyankk az önce aradım daireyi dosya gelmemiş.Eğitime de başlanmasında bi sakınca yokmuş sonradan başlayanlaraın eğitimi ayrı olurmuş.Çok üzülüyorum artık neye göre uzadı hiç anlamıyorum
-
@hü-sbky Dosyaniz emniyetten mi gelmemis hala ? Yoksa kurumdaki islemleri mi bitmemis ?
-
@guyguyankk emniyetten gelmemiş.Sizinki kurumda mı
-
@hü-sbky Evet hocam kuruma gitmsti aradgimda 3 hafta fln oldu herlde
-
@guyguyankk en azından kurumda dosyanız=)
-
@hü-sbky Insallah sizin de gelir bi an once cagirirlar kalan herkesi
-
@guyguyankk inşallah
-
Nasip diyoruz ya hep öyle dolu bi söz ki... Haftalardır dosyamın kuruma gelmediğini yazıyorum burada.Günlerim de bir o kadar zor geçti.Bugün emniyete gidip sordum tekrar vergi dairesinin işi kalmadı ki bizde dedi görevli arkadaş bitirdik o işi dedi.Neyse tc mi verdim sistemden baktı kendisi de şok oldu evrakların arasında kalmış dosyam unutulmuş...Normalde 2 ocakta işi bitmiş dosyanın.Benim gibi olan varsa gitsin peşine düşsün her şey mümkün.
-
Evli olup esi calismayan var mi arkadaslar ? Maas farki nekadar oluyor aceba ?
-
@hü-sbky Geçmiş olsun hocam üzüldüm sizin adınıza hemen düzeltirler inşallah durumu. Kurum size nasıl söyledi gelmediğini ben ivdbyi arıyorum bilgi veremiyoruz diyorlar.
-
@pyle Bes kesintisine dahil olmaz eşinizde çalışmazsa 4009 lira alırsınız hocam
-
@murti1930 okadar fark ediyor mu hocam ? 3660 ocak maasi , bes 87 tl 3750 felan yapiyor +250 tl mi veriliyor calismayan es icin ?
-
@paretooptimal sağolun hocam inşallah tüm bekleyenler sevinir tez zamanda.İvdb yi bilemiyorum ama istanbuldaki arkadaşlar demişlerdi bilgi vermiyolar diye.Ankara gayet açıklama yapıyo o konuda dosyanız gelmedi şu kadar kişi başladı - başlamadı vs. diye.
-
@pyle memurlar nette maaş hesaplama kısmından gerekli alanları doldurduktan sonra çıkan sonuç bu hocam sizde kontrol edebilirsiniz
-
Guy olmak tatmin etmedi diyenler ?
-
@mrs-keynes şükür işimiz var diyenler ?
-
@atiba 8.proda çok destek vermiştin bize atanmana sevindim kardeşim
-
@atiba 85+ puanlarla üstüne 2 sınav geçip vezne memuru olmak büyük lüks tabi