2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Kurumda imzaya sunulan dosya ne zaman imzadan gelir ne zaman çağırırlar
-
@hü-sbky çağrıldin mı dostum sen?
-
@zeybek malesef daha çağrılmadım.Az önce kurumu aradım dosyanızı imzaya sunduk dediler sadece.
-
@hü-sbky istanbul mu
-
@zeybek ankara
-
İstanbul'u arayan soran. İçeriden duyumu olan yok mu yeni işe başlayan arkadaşlar hayrına birilerine sorabilir misiniz
-
@hü-sbky Ankara da isler karisik cagirdalar da kurtulsak artik ya aralik sonu ocak basi derken mart geldi
-
@guyguyankk aslında karışık olan bişey yok isteseler hemen çağırırlar bu neymiş böyle
-
Konya için asıl listedeyim. Hâlâ GS bitmedi. Beklemede olan var mı benim gibi. 3 ayı geçti bekleye bekleye tükendik
-
@knyguy, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Konya için asıl listedeyim. Hâlâ GS bitmedi. Beklemede olan var mı benim gibi. 3 ayı geçti bekleye bekleye tükendik
İkamet Ankara
Ankara'da güvenlik şube müdürlüğü taşınmış. Yerini yurdunu bilen var mı?
Bana yerinizi bari söyleyin dedim söylemeyiz dedi
Böyle bir şey olur mu
Ben kimden bilgi alacam -
@paretooptimal istanbul hiçbir şekilde bilgi vermiyor deseler sizi bundan bekletiyoruz eyvallah diyip oturacağız ama yok yani.
-
@knyguy dikmen caddesine taşındı diye biliyorum hocam geçen hafta.
-
@knyguy aaa gizlimiymiş yerleri️
-
süreç amma uzadı
Ne zaman biter bilgisi olan var mı -
Arkadaşlar benim atandığım şehirde herkes göreve başladı sadece ben başlamadım. güvenlik soruşturması bitti aralığın sonları gibi, yani biteli bayağı oldu. vergi dairesini aradığımda 1-2 yerden cvp bekliyoruz hala cvp gelmedi diyorlar. bu ne demek oluyor. haliyle oldukça stresli ve endişeliyim.
-
@guy1234 benim kazandığım kurumda da bir ben kaldım başlamayan. Senin durumda olan biri vardı onun dosyası karışmış. Dosyayı emniyet başka birinin dosyasını göndermiş gidip kendisi araştırıp buldu düzeltildi ve geçen hafta cuma başladı göreve
Böyle saçma sapan şeyler yüzünden insanları mağdur ediolar -
@knyguy Benimki karışma durumu değil sanırım. dosyalar emniyetten kuruma gitti dosya karışıklığı olmadan. ama bana bildirim yapılmıyor. sürekli olarak, bekleyin bize cevap gelince size haber vereceğiz diyorlar.
-
Hangi il hocam
-
Yeni grup çağrıldı. Istanbul
-
Hayırlı olsun. Darısı diğer bekleyenlere