2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@m-temizer tabi yazarım hocam
-
@pyle çok teşekkür ediyorum bilgi için
-
arkadaslar cok şükür bende çağrıldı sonunda.bugun tebligat geldi.yanlız 15 günlük süre verildi bana da acaba bu süre 15 normal gün mü yoksa 15 iş günü mü bilgisi olan var mı acaba?
-
@msş ankara mi
-
@zeybek hayır hocam van benim
-
@msş hayirli olsun kardeşim. Ben de ist. icin bekliyorum
-
@zeybek eyvallah kardesim.senın de yakında gelir merak etme ist 4 arkadasım çağrıldı.tabı haber gelmeyınce acaba ne oldu diye strese giriyor insan ama sabret müjdeli haberin gelmesi yakındır
-
@zeybek normal gün bildigim kadariyla
-
@zeybek iş günü olaydı ıyı olurdu ancak tasınırım:)
-
@msş insaAllah kardeşim
-
Arkadaşlar necatibeyde nerde emniyet todaienin oralarda mı
-
Evet arkadaşlar gittim necatibeye dosyan şuan bizde ne kadar sürer dersen fazla uzun sürmez dediler başka da bi bilgi vermediler
-
@bdbd hocam sayı hakkında bir bilginiz var mı birde şubatta eğitimin olacağı kesin mi nereden bilgi ediniyoruz acaba
-
@murti1930 hocam @Nameless arkadaşımız 0312 387 33 45 numarasını paylaşmıştı, ordan ulaştım ben. soner beyle görüşebilirsiniz. bütük illerin eğitimi 19 şubatta ankarada başlayacakmış. ankara ikametgahlılar öncelikli olacak dedi. bir de 10 gün arayla eğitimler 1. 2. 3. grup şeklinde devam edecek ve ortalama 5 grup olacak dedi.
-
Vergilendirme servisi olup benim gibi zorlanan insanoğlu var mı yoksa bi ben mi zorlanıyorum
-
@mrs-keynes benim en zor ve yoğun bildiğim servis zaten vergilendirme servisiydi.Normal değil mi zorlanman,kolay mı demişlerdi
-
@bdbd tamam hocam çok teşekkür ederim o zaman bu numaradan bende iletişime geçerim yakın zamanda
-
@maliyeciniz Yok çok zor dediler hatta gelirken ev ödevi bile getiriyorum Mevzuatlar okuyorum ama iyice karıstı. Sizin de mi vergilendirme
-
@mrs-keynes benim yarın belli olacak da müdür beyin bıyık altından gülerek yarın öğrenirsin bugün son kez mutlu uyu demesinden vergilendirme olduğu sonucunu çıkardım bakalım:) zor hocam bilgilerini tazelemek öğrenmek adına iyi başka kuruma geçmek isteyenler için faydalı ama guy olarak devam etmek isteyenler için zor arkadaşlarımdan biliyorum maalesef
-
@maliyeciniz Eninde sonunda bu servise herkes gelecekse belki baştan öğrenmek daha iyidir belki, iyi tarafından bakmaya çalışıyorum artık. Her yaptığımı yazıyorum yoksa kaç kere gösterseler de unutuyorum sana da tavsiye ederim bi defterin olsun o servise verilirsen