2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
Arkadaşlar, ben dikkat etmemişim güvenlik ve araştırma formundaki bilgilerin tümü büyük harfle mi doldurulacak ???
-
@guycucekocu teşekkür ederim
-
@tugba87 sağlık belgesi istenmiş izmir için . Aile hekimliginden mi alınacak, bu konuyu biliyor musunuz ?
-
@mehlikasultan
Bn bugün belge teslimi yaptım güvenlik formunda anne ve baba kardeşlerin adini belirten kısım küçük benim doldurduğum her bilgi büyük harfle ama bana yardım eden geçli oltalı diğer görevlilere sordu düzeltmek gerekir mi diye bişey olmaz dediler -
@35zmr evet aile hekimliği
-
@ebru topluca mı gönderiliyor yoksa geleninkini gönderiyorlar mı ben de bunu merak ediyorum. o zaman ne kadar erken teslim edersek o kadar iyi oluyor bizim açımızdan öyle mi acaba sizce?
-
@rukiyesv
Teslim edenlerin evraklarını bi kaç gün içinde gönderiyoruz dedi oradaki görevli bu bundan erken teslim etmek daha iyi bnce -
arkadaslar bu askerlik belgesini e devletten cıkarsak kabul ederler mi acaba?
-
@ebru sevindim iyiymiş oyle olması
-
antalya için evrak hazırlayan var mı sitede formu indir diyor sadece mal bildirimi var diğerleri yok bende konya dan indirdim
-
Arkadaşlar, İzmir için askerlikle ilişkisinin olmadığına dair beyan formu için sitede olacak diyor duyuruda ama sitede yok.. nasıl yapacağız onu bilgisi olan?
-
@keymarsh düzenleme kalktığı için buradan yazıyorum tekrardan
EDiT: aradım e-devleten alınan belgeyi kabul ediyorlar
-
Arkadaşlar fotoğrafın kravatlı olması şart mı ? Sadece beyaz gömlek yeterli olmaz mı ? Sonuçta yaz yönetmeliğinde kravat zorunlu değil diye biliyorum.
-
@mett01 valla dostum benimde gömlekli kravatlı bende ceket de gerekir mi diye tribe girdim : ) bide fotoyu cektireli 3 ayı geçti bu sorun olur mu arayıp soracağım
-
@ragnarsnow senin fotografı ne zaman cektirdiğini kimse bilemez.ona takılma
-
@deepblue işte manyak olduk kardeşim insan korkuyor bi aksilik çıkacak diye
-
@ragnarsnow belirtselerdi keşke bu kadar ayrıntı düşünmeseydik neyse en iyisi yeniden kravatlı,ceketli çekilmek
-
Aile hekimliğinden sağlık raporu alabilen oldu mu. Gittiğimde kendilerine yazı geldiğini artik vermediklerini söyledi .
-
@35zmr ben bu gun 11 gibi gittim 5 dk da hemen verdiler bir sikinti cikmadan aldım
-
@nameless iyi alabilmişsiniz. Bana gelen yazıyi gösterdi hatta