2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@35zmr evet size kötü denk gelmis ama ozel devlet herhangi bir doktordan da alabilirsiniz onemli olan gorevini devamli yapmaya engel durumu olmamak ibaresini yazdirin
-
Arkadaşlar güvenlk soruştrması formunu tek sayfaya sığdıramıyorum nasıl yaptınız yardımcı olur musunuz:(
-
orjinal halinde puntosu 10 ama ben buna uyduğum zaman ikinci sayfaya atlıyor 9 ya da 8 punto yapmam gerekiyor bu sorun olur mu
-
@albayrak hocam tümünü seçin yazı boyutunu küçültün
-
@turkkızı teşekkürler hocam
-
@nameless peki teşekkürler
-
Bugün sabah 9da fatih başkanlıktaydım evrak teslimi için saat erken olmasına rağmen baya kalabalıktı. Ordakiler herkesle tek tek ilgileniyorlar hiç merak etmeyin.ancak son günlere de işinizi bırakmayın
-
Arkadaşlar bn dün evrak teslimi yaptım güvenlik araştırma formunda aile bilgileri kısmında anne baba kardeş eş bilgileri kısmında tek sayfaya sığsın diye eş kısmi ilgilendirmediği için bekarım ,o satırı çıkardım o formun orjinalinden ve bunu orada sormayı unuttum aklıma çok takıldı bir sorun cikar mi acaba
-
Arkadaşlar mülakatı kazandım ancak şu an askerdeyim bitmesine de 3 ay gibi bir süre var askerden nası bi belge almam gerekiyor sorun çıkartırlar mı?
-
@yalovalı düne hemen hemen kac kisi teslim etmiş sordunuz mu ?
-
@guycucekocu hayır sormadım ancak evrak teslim ettikten sonra imza attığımız bir dosya var alfabetik şekilde sıralanmış. benim ismim de başlarda o sayfalarda imzalar vardı baya
-
@heidi, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
Arkadaşlar bn dün evrak teslimi yaptım güvenlik araştırma formunda aile bilgileri kısmında anne baba kardeş eş bilgileri kısmında tek sayfaya sığsın diye eş kısmi ilgilendirmediği için bekarım ,o satırı çıkardım o formun orjinalinden ve bunu orada sormayı unuttum aklıma çok takıldı bir sorun cikar mi acaba
Çizelge üzerinde oynamayın
-
diploma yerine universite cikis belgesi goturecegim. transkript de var, onu da götürmeli miyim?
-
@yalovalı hadi ya başlarken sona kalmasak bari
-
arkadaslar hic merak etmeyin. kimsenin dosyasi onceden gonderilmeyecek. 1 araliktan sonraki bir tarihte toplu olarak gönderilecek... Buyuk illerde ise kafileler seklinde basari sirasina gonderilecekler. Teyitli bilgidir.
-
@mcreseko hocam face te gördüm de dosyası emniyete gönderilenler varmış
-
@guycucekocu kardesim is baslangici basari sirasina gore olur
-
ben yuksek lisans kredisi de aliyorum ama su an aldigim icin hesaplanma asamasinda ben bunu mal bildiri. forumuna yazmalimiyim aceba hala aldigim icin hesaplanma asamasinda deniliyor
-
@mcreseko hocam emin msnz? Zira ben belge teslimimde gelir uzmanı evrak teslim sırasında göre dedi ?
-
@birumut emin degilim. bana söylenen de bu kardesim. Eger öyle olsaydi basari sirali listenin bir anlami da kalmazdi diye dusunuyorum.