2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@guydemapusant sorusturmaniz yapilirken ikametiniz hangi ildeydi
-
@by123 ankara
-
@guydemapusant hocam kac gun önceden çağırıyorlar
-
@rukiyesv bir hafta kadar önceden size bildiriyorlar
-
@guycucekocu inşallah en kısa zamanda hepimiz iş başı yaparız
-
Başka şehire atanan arkadaşlar, ilk etapta apartta mı kalacaksınız yoksa ev mi tutacaksınız malum önümüz kış ben bi karar veremedim siz verdiniz mi?
-
Arkadaslar ogleden sonra cok yogunluk oluyor mu maksimum kac dakikada isimiz biter ?
-
bu güvenlik soruşturmaları ne zaman biter tahminen
-
Arkadaşlar 10 yıl önce bimde 14 gün çalışmıştım yazmadm güvenlik soruşturmasına öyle teslim ettim sorun olur mu?
-
@mrs-keynes bunu ben de düşünüyorum
Esyali tutucaz ilk basta. egitim dönüşü bos ev tutucaz az birikim yapmis olurum eşyaları daha rahat alırım dedim. simdiki planimiz o. -
@guyguycu olmaz dostum ben süpermarketi yazmıştım sildirdiler. Kamuda çalıştın mı diye varmış o başlık
-
Minimum ve maksimumum ne kadar sürer öncekiler ne kadar zaman sonra başlamış bilgisi olan var mı ocak sonuna yetişir mi acaba?
-
@tugba87 tahmini yetişir
-
Arkadaslar bir sey sormak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim. E devletten baktigimda adima icra dosyasi gozukuyo daha oncr gittigim bi ing kursu odemesine dair bunu mal bildirimi formundaki borc alacak bilgisi kismina yazmam gerekiyo mu
-
@rukiyesv Eşyalı benim de aklıma geldi ama o zaman da kira çok olur bir de kışın doğalgaz faktörü var ağır olur gibi geldi kafamda deli sorular
-
@mrs-keynes sizin hangi il?
-
arkadaşlar benim 1 aylık sigorta girişim var son çalışılan yere yazmak gerekir mi?
-
Arkadaşlar beyoğlu vergi dairesi hakkında bilgisi olan var mı? Yazmayı düşünen var mı?
-
An itibariyle Ankara için belge teslimimi gerçeklestirdim. İstanbul icin farkli mi bilmiyorum. Ben sadece belgeleri teslim ettim ve listeden imza attim. Hayirli olsun diyip gönderdiler. Saolsun yardimci oluyor ordaki arkadaslar. Bunun disinda form falan doldurmadim. Toplamda belge getiren 70 inci kisiydim. Sorusturmalarin da KESINLIKLE TOPLU OLARAK gonderilecegi soyledi. Bakanliktan yazi geldigini ve belgeler tolandiktan sonra hepsi ayni anda gonderilecek. Ancak 1 aralik beklenmeyecek eger herks belgesini gotururse. Bu yüzden arkadaslar eger ise erken baslayalim diyirsaniz bir an önce belgelerinizi goturun. tahmini is başlangicina da "Ocakta baslamanizi umuyoruz" cevabini aldim.
-
@mcreseko, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
arkadaslar hic merak etmeyin. kimsenin dosyasi onceden gonderilmeyecek. 1 araliktan sonraki bir tarihte toplu olarak gönderilecek... Buyuk illerde ise kafileler seklinde basari sirasina gonderilecekler. Teyitli bilgidir.
:))))
Yok öyle bişey