2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@izmitli41 bende değiştirmiştim hocam bi sınav öncesiydi onun için ösym merkezine gittim kimliğimi değiştirdim bilgilerimi değiştirmem gerekiyo mu diye gerek yok mernis de değişiyo zaten bilginiz demişti
-
@marjinalfaydali onun yesil bir fasikulu var hocam maliyet muh ve diger mali analiz kismk icin falan cok guzel onuda tercih et..ben tesekkur ederim kardesim insallah cok guzel yerlere gelirsin.
-
Abboov burda nolmuş:) Kazanan ve kaybeden bizden olduktan sonra kutuplaşmak da neymiş.Her birinizi ayrı ayrı sükunete davet edip,daha özverili olmanızı iştiham ediyorum.Gönlü rahat olanın kafası da rahat olsun,Allah var gayle yok️
@1903bjk seni tanımış olduğum kısa sürede hakettiğinden zerre şüphem yoktu,yüreğin güzel,düşüncelerin güzel,üslubun güzel.Tam bir Beşiktaşlı yaniAllah muhakkak çok daha güzelleri için bekletmiştir seni inanıyorum,dualarım hep seninle olcak ve güzel haberini duyacağım günü bekleyeceğim.Allaha emanet ol,yolun açık olsun canım -
@maliyeciniz
Ahh canım..
Mulakatin aciklanmasini beklerkenki muhabbetlerimizi hic unutamiycam.Kisa zamanda cok sey paylastik, ortak olduk birbirimizin derdine, heyecanini, stresine.Bana nasip degilmis, daha zamani varmis diyorum.Belki ilerde anlarim neden simdi olmadigini.Varmis bi hayir derim.
Tanimadan, yuzyuze gelmeden kalbinin guzelligini hissettigim bicok insan oldu burda.Onlardan biri de sensin canim.Allah iyi kalplilerin ayagina tas degdirmesin.Sen de Allah'a emanet ol.
Insallah isin de evliligin de hayirli olur.
Kisir, pasta, cay esliginde muhabbet edicez bigun onlari da unutmadim aklimda:) bekleyin gelicem:)buralarda olun:) -
@paretowilfredo hocam sizin mantiginiza gore bu gune guy olan herkesin mulakatlari incelenmeli tekrar yapilmali kazanilmis butin haklar silinmeli tekrar yapilmali sizden istirhamim lutfen germeyin sikintili bi surece sokmayin
-
@1903bjk ay canım benim tabiki çay,kısır olmazsa olmaz.Atandığında da Beşiktaş camiası adına tam altınımı beklerim Çok teşekkür ederim herşeyin çok daha güzeli senin olsun inşallah.Allaha emanet
-
Arkadaslar o degilde bu belgeleri ne zaman gotururuz sizce gib in insan kaynaklarini arayip sorsak mi
-
@ziyapasa bu hafta yada onumuzdeki hafta gelir aricaksan kazandgn ilin vergi dairesini ara.
-
@ziyapasa Dostum aslında yanıt verip konuyu uzatmak istemiyorum ancak yazdıklarımı tekrar okursan buna çıkan tek bir cümle dâhi olmadığını görebilirsin. Bence sen, gerginliğinin acısını benden çıkarmamalısın. Allah yardımcın olsun dostum.
-
@by123 tamamdir hocam.cok yardimci oldunuz cok tesekkur ederim.amin.insallah sizde daha daha iyi yerlere gelirsiniz.
-
@paretowilfredo allah razi olsun inan gergin degilim nedense samimiyetim ile soyluyorum lakin su mevzulari kapatali. Madem arkadaslar boyle bi karar vermisler ellerinden geleni yapsinlar bu konuyu bu sayfadan ikide bir gundeme getiripde insanlari strese sokmayalim derdim bi
-
@ziyapasa insanlari germekten baska hic bisey degil .
-
@mmrtz hocam daha once sistem nasil islemis bi bilgin var mi ? Bende bu yaziyi tum kurumlara gonderecek olan gib ya ondan dedim orayi arayim mi diye bi de sorusturmalar bi an once baslasin malum cok uzun suruyo
-
dostum ben aradim gib ligini ordaki gorevli dediki kazandgin yeri ara bizle isiniz bitti dedi.oradanda sizin buraya bilgileriniz gelmedi dedi geldikten sonra sitede yayinlayacagiz dedi ayrica sizi tek tek arayacagiz dediler.
-
acele etmemin manasi yok ocakta en gec baslariz
-
@ff çok çok teşekkür ederim hocam rahatladım şu an
-
@bcd Güzel kardeşim sıkıntımız hak arayanlarla değil. Kaybettiği günden beri her forumda kazananlara saydıranlar, hakaret edenler var. Kaybetmenin verdiği üzüntüyle yapıyordur deyip sustu burada bir çok insan ama tadını kaçırdılar. Bu raddeye gelen herkes hak etmiştir zaten ama birileri gülerken birileri ağlayacaktı, bunu da biliyorduk. Ben kazanamamış olsaydım Allah çarpsın bu foruma gelir tebrik eder, hayırlı olsun derdim. O forumlarda ''İnşallah hayırlısı olur, en çok ihtiyacı olanlar kazansın'' diyenleri göremedik buralarda. Neyse, siz dava açmakta özgürsünüz, buradaki insanlarda ekmeğini başka kurumlarda aramakta. Ama fitili yakan kesim buradaki insanlar değil. Herkes için hayırlısı olsun
-
@2016mağduru herkes kalbinin ekmeğini yer unutmayın, burada birkaç kişiye kıZıp böyle cümleler kurmanız üzücü gerçekten, unutmayın bundan tam bir hafta öncesinde sizde kaybedenlerin stresini yaşıyordunuz
-
"ALINTI"
Arkadaslar sinavin iptal edilebilmesi icin , kanunda sozlu sinavda kayit tutulamaz hukmunun olmamasi gerekir. Eger gib kanununa bakarsaniz ki orda sozlu sinavda kayit tutulamaz ibaresi geciyor. Anayasa mahkemesi bu duzenlemeye karismiyir ve hukuka aykiri olmadigi yonunde karari var. yani anlayacaginiz iptal edilme ihtimali yok. Ekran fotosu cektim ilgilenenlere
https://hizliresim.com/YONDn2
https://hizliresim.com/V3M0oBBöyle bir şey paylaşılmış açıkçası beni tatmin etti, Anayasa Mahkemesinin böyle bir kararı varken, uğraşmak beyhude gerçekten.
-
@sofuoglu bu bos muhabbet de kapanmis oldu boylece