2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@by123 üniversite hazırlık için verilmiyor deniyor , haberlere ve geçmiş forum yazılarına baktım
Bende ikilemde kaldım. Kurumdan bilgi aldınız mı ? -
lisede hazırlık neymiş amma yaşlıymışsınız ben 4 sene okudum haksızlık olmuyor mu
-
@düsenberi 2008 mezunuyym ben vardi bizde hocam
-
Bu güvenlik soruşturması isi ne kadar surer acaba biraz islerim var halletmem gereken de ... Ayrıca calisacagim yer Merkez diye yaziyor tekrar degismez heraldr ilceler icinde yazmislar zaten
-
@birumut onu bilmiyorm hocam benim arkadasimin egm ye atandi lise hazirlik diplomasini kabul ettiler ve saydilar. Kuruma universite kisimini sormak lazim.. Bende olan lise hazirlik diplomasi.
-
@hü-sbky bilmiyorum hocam ankara da var mı semt seçimi ?
-
@darkpassenger bir polis memuruna bu isi yapmasi icin 60 gun sure veriliyormus. Ve verilen gorevi sure icinde bitirmesse ek sure isteyebiliyormus. Yani 60 gunden once 35 gunde de bitirebilir. 20 gunde de. Ek surede isteyebilir. Kucuk yere atandiysaniz toplu olacakmis baslamalar. Yani 5 kisininki bitince hepimizi cagircaklarmis. Ama İstanbul icin bitenleri peyder pey alacaklarmis. Bildiklerim bundan ibaret.
-
Sgk 9. Promosyon mulakatını kazanırsam Istanbul Guy dan vaz geçerim diyen arkadaslari merak ediyorum
-
@sağlıksızyaşam arayıp sormak lazım gitmemek konusunda sıkıntı olmuyo tecilleniyoda gitmek istiyorsak askere o zman nasıl olcak
-
@gecemavisi ben varım, oda istanbul Olursa tabi.
-
@by123 hocam ben 2009 mezunuyum. 4 yıl hazırlıksız olunca da lise diploması gerekiyor mu acaba?
-
Cok sağol dostum bn k.maras 30 kisi alacak bisey daha kütüğün olduğu yer mi yapıyor ikametgahin oldugu yer mi guv.sor masini
-
@darkpassenger İkamet yerinde yapılır dostum. Tek kişi soruda boğulmasın arada destek vereyim ben de Bir de selam vereyim dedim şöyle bir taze uzman yardımcılarına.
-
Ek olarak sık sık tecil konusunu soruyor dostlarımız. Bu konuda iki şey söyleyebilirim;
1-) Eğer atamanızın yapıldığına dair evrak elde ederseniz bunu ya İK'dan göndermesini isteyin ya da alıp askerlik şubesine ibraz edin. Özellikle zamanı dar olanlar bunu takibini ihmal etmesin. Nadir de olsa mesleğe başlayamadan askere giden insanlar olduğunu biliyorum.
2-) Sürecin işlerliği konusunda özellikle İK/atama birimi ile Askerlik Şubesi arasında koordineli bir şekilde takipçi olun. Evrakın çıkmasını size gönderilmesini özellikle posta ve bürokratik süreçleri beklemeyin elinizden geldiğince çıktığından haberdar olmaya çalışın ve kendiniz yürütün. Yine ikazım sınırda olanlara. İlk işiniz yarından tezi yok bu eşgüdümü sağlamak olsun. Kurumlara bu konuda güven olmaz çünkü ağır işliyor bir çok işlem. Ayrıntılı bilgi alın ve sürecin içinde bulunun elinizden geldiğince.
-
@düsenberi o konuda bilgim yok hocam, tam liste acklaninca belli olur ama. Lise diplomasi istenme nedeni hazirlk icin diye biliyorum ama digerlerinden de istenir mi tam fikrim yok
-
@paretowilfredo Aleykümselam hocam. Ben hala daha alışamadım bu hitabın muhatabı olduğuma :))
-
@aycan Aycan Hanım diyeceksiniz! :))
-
@paretowilfredo meslege baslamadan gıtmek ıstıyorum hocam sıkıntı olur mu beklemek ıstemıyorum sorusturmayı falan
-
@paretowilfredo Güldürdünüz hocam :))) Annemle babam da artık evde "Sayın uzman yardımcısı Aycan Hanım" diye sesleniyolar aşinalık olsun diye :))
-
@alper50 Atama gerçekleştirilmeden başlayamazsın dostum. Ancak tebliği beklemeyebilirsin. Atamanın iline ulaştığını öğrendiğin an resmi olarak memursun git başla