2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@burcuburcu, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@issi-35 şu an her kurumda güvenlik soruşturması 5-6 ay sürüyor ama bu konuda hızlandırıcı bir çalışma yapılacak.
Evet bende o haberin yorumlarında okumuştum.
-
@issi-35 yani 5 ayı bulur mu nereden okudunuz bu haberi paylaşabilir misiniz ?
-
Ankara guy facebook grubu var arkadaşlar katılmak isterseniz şimdiden birlik olmuş oluruz yedekler de hızlı takipte bulunuyor bilginize
-
@issi-35 hocam bence bizim mit için soruşturma yapıldı. Emniyet kaldı o da cok uzun sürmez sanırım
-
@yldzkrc linki var mı acaba ?
-
-
@yldzkrc teşekkürler
-
Arkadaşlar şimdi diyelim guy da mesleğe başladık. SGK dan sonuç bekliyorum , o daha geç açıklanıyor. Oldu diyelim bu durumda guyu bırakabiliyoruz sorun olmuyor değil mi?
-
Arkadaşlar İstanbul'da kurumların servisi oluyor diyorlar.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
-
@maliyeciniz evet ithamlar gerçekten hiç hoş değil. ben 4 senedir bu işlerle uğraşıyorum ders çalışıyorum.sınavlardan elendim o kadar kalkıpta ne bi yerde yazı yazdım ne beddua ettim. tamam üzgündür diyosun acılı diyosun bir şey demeyeyim diyosun da iş çığrından çıktı. 77 78 alıpta kurumda şurayı yazsam gelirmi diyenleri yüreklendirip sonra kazandıklarında vay efendim o niye kazandı. iyi veya kötü şu mülakat aşamasına gelen herkes hak etmiştir. resmen kazandık diye duçlu olduk.
-
soruşturmalarımız bittiğinde direkt işe mi başlayacagız yoksa eğitime mi gideceğiz bilgisi olan var mı ?
-
@guycucekocu bildigim kadariyla bu kısım net degil bazen ilk eğitim sonra dairelere dağıtım oluyormuş bazi durumlarda da once daireye gidip calismaya baslatip daha sonra egitime cagirirlarmis
-
@maliyeciniz evet varmış diye söylendi bana
-
@hobbes ilden ile değişecek sanırım. eğitim süresi hakkında bilginiz var mı ?
-
@guycucekocu 1.5 yada 2 aymis Bugun istanbulda maliyede calisan birisi soyledi, hatta atama islemleriyle ilgili detayli bilgi almak icin il baskanligi atama birimi ile gorusebilirsin dedi belki aramak isteyen olur diye belirteyim.
-
https://www.facebook.com/groups/1720106918023104/ arkadaslar merhaba sakarya kazananlar toplam 32 kişiyiz az da olsak ozel bir facebook grubumuz olsun dedim kimse de acmayinca ilk kez bir grup actim facebook ta. Katilmaz mısınız bilgi alisverisi yapalım..
-
Arkadaslar merhaba. Biraz önce istanbul vergi dairesi başkanlığını aradım. Önümüzdeki haftalarda ivdb sayfasını takip edin gerekli evrakları ve nereye teslim edeceğinizi duyuracağız dedi hanımefendi.
-
vergı daıresı baskanlıgı olmayan sehırlerde neresı takıp edılecek acaba bılıyor musunuz
-
@murtii87 Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum, ama sanırım ilçeye atananlar da il başkanlık sitesini takip edecek. Emin değilim yine de, tecrübeliler aydınlatırsa seviniriz
-
@murtii87, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
vergı daıresı baskanlıgı olmayan sehırlerde neresı takıp edılecek acaba bılıyor musunuz
il defterdarlıklarının sitesinden takip edbeilirsiniz.