18 Eki 2017 19:14

Ya o iptal muhabbetine ben de denk geldim ve ifadeler,yakıştırmalar,ithamlar çok çirkin.Ben şahsen kaybedenleri anlamıyorum,şu forumda bile çoğumuz kaybede kaybede buralara geldik.Şahsne ben çok acı çektim,çok ağladım ama bir gün olsun kimseye bela okumadım,çoluğundan çocuğundan çıksın demedim.Allaha havale ettim geçtim.Hatta çaresizlikten,yoksulluktan,başka alternatifi olmadığından dolayı referans bulanlara,referansı olduğu halde eşek gibi çalışanlara hakkımı hep helal ettim.Keşke düzeni düzeltebilsek ama uymak zorunda kalanlara küfür etmedim.Ya daha ilk mulakatında elenenler bile çok ağır ithamlarda bulunuyorlar.Sorsan kul hakkından korkuyorlar ama herkesi aynı kefeye koyup girdikleri hakkımızı hiç umursamıyorlar.İibfliler olarak birbirimizi en iyi anlayacak sadece bizler olması gerekirken,sisteme yakınmak yerine (küçük bir çoğunluk hariç)bize küfür etmeleri abesle iştikal geliyor bana.
Tabiki haksızlıığa uğradığını düşünen herkesin hakkını araması çok çok normal ben de aradım zamanında ama bunu yaparken kimseyi zna altında bırakmadım.Ama dün facete yazılanları şaşkınlıkla okudum.Ve çoğunun referansa karşı olduklarından değil de referans bulmadıklarından yakındıklarını gördüm.Yani savundukları düşünce baştan yanlış ama acılarına,çaresizliklerine verip Allah'a emanet ediyorum hepsini.Mulakatkarınsa iptal olacağını sanmıyorum zira iptal etse tekrarlandığında değişen bişey olmayacak belki o referansım yok dşye ağlayanlar yana yakıla birilerini bulacak.Kaşbi gerçekten temiz olup.Allahtan korkanlara selam olsun😌