2017 GUY YEDEKLER
-
@hakan58 sizin hangi il için hocam istanbul yedek whatsapp grubumuz var çünkü
-
Arkadaşlar facebook kullanmıyorum istanbul guy yedekler whatsap grubuna nasıl katılabilirim.
-
@iktisatcikiz hocam facebook kullanmıyorum sürecin ne aşamada olduğundan haberdar olmak için devamlı aktif olmalıyız. Gelişmeler gözden kaçmasın
-
@hakan58 hangi ilin yedegisiniz? Burada pek bişey yazan olmuyor hocam
-
@ricardo34, içinde söyledi: 2017 GUY YEDEKLER
@hakan58 sizin hangi il için hocam istanbul yedek whatsapp grubumuz var çünkü
İstanbul yedeklere beni de ekleyebilir misiniz?
-
@ricardo34 kardeşim bende facebook kullanmıyorum. Istanbul yedegim beni de whatsapp grubuna alır mısınız.
-
@antimülakat hocam ilan kasım ortası yada sonu gibi gelecek diyorlar çok erken değil mi? İlan hakkında bilginiz var mı cevaplarsaniz çok sevinirim
-
@iktisatcikiz net bir bilgi gelmedi hocam. Bana sorarsanız biraz erken o tarih.
-
@antimülakat sağolun hocam gelse de farklı iller gelir inşallah
-
@iktisatcikiz kim diyor
-
@banshe hocam dershaneler öyle demiş sanırım sonrada yayılmış olabilir
-
Bursa yedek grubu varsa benide ekleyebilir misiniz arkadaşlar
-
@ali-yavaş yok hocam benim bildiğim
-
@Ali-Yavaş https://chat.whatsapp.com/LoiK0uYjMJDFXsCX9QftTh tüm yedekler WhatsApp grubu
-
@iktisatcikiz demedi demeyin o watsup grubunda rahatsız olanlar olur, tartışmalar çıkar, birileri çıkar burada guy yedeklik hakkında şeyler paylaşalım der, bir diğeri kalkar sana mı sorduk der vs. Onun yerine başka platformlarda bir araya geliniz.
-
@antimülakat valla hocam illaki olacaktır ama haberdar olmak amaçlı arkadaşlar kurmuş bende link paylaştım umarım herkes bir an önce yerleşir ve sevinçli haberleri aliriz
-
yedekler şuan asillerle beraber belge teslimi yapmıyor değil mi?
-
@elifim hayır yapmıyor sadece asiller
-
Durumlar nasıl arkadaşlar 1 aralık evrak teslimi için son gün genelikle. Özellikle istanbul için belge getirmeyen evrakları eksik olan ve de önceden feragat edenler için yedek ilanına kısa sürede çıkılır tahminim. Ayrıca en geç aralık ayının ortasına doğru sgk denetmenliği vmy başta olmak üzere bir çok kurumda sonuçlar netleşir inşallah
-
@hicks44 hocam vmy mülakatı 22 Aralıkta bitecek sanırım