2017 GUY YEDEKLER
-
@torpil-siz bence de hocam ama şöyle bişey var bunu daire dusunmeliydi zaten verecek olsalar getirirlerdi
-
Arkadaşlar merhaba . İzmir ili için yedekler konusunda bilgisi olan var mı kaçıncı yedeğe kadar sıra gelir kısa zamanda
-
@izmiryedek hocam İzmir'de sgk vmy bekleyen çok ilanda İzmir gelmezse yada ilan geç gelirse baya bı ilerleme olur. bu ay içinde sgk vmy belli olur daha da netleşir
-
@brzezinski hocam Facebook yedekler grubunda 5. Yedek arkadaş söyledi aradılar diye.
-
@iktisatcikiz sağolun hocam Bilgi için bu ay yedekler için hareketli olcak o zaman
-
@izmiryedek inşallah hocam güzel haberler alırız
-
İstanbul a evrak teslimi için ek süre verilmesi hakkaniyete uymuyor. Bir adet yönetmelik var tüm vergi daireleri buna uymak zorunda değil mi? Asil evrak teslim etmemişse yerine yedek çağırılır. İstanbul yedekleri sesimizi çıkaralım
-
@iktisatcikiz tesekkurler
-
@ricardo34 hocam istanbul alımı fazla olduğu için böyle bir yıl izliyor olabilir siz gene iyisiniz ben antalya yedeğiyim antalyada asillerin belge tesliminin son tarihi bile belli değil kurumu aradığımda 2 kişi vermedi getireceklerini söylediler hala bekletiyoruz don tarih belli değil demişti 30 kasımda
-
@torpil-siz 15 gün ek sure verıldıgını nerden bılıyorsunuz öyle bı duyuru mu gelmiş
-
Yeni guy ilanıyla ilgili duyumunuz var mı arkadaşlar?
-
ilk 5 yedek cagırılmış buradan sesimi duyan gibe saygılarımı iletiyorum hata yapmak değil hatadan dönmek daha büyük meseledir:) o 5 arkadasın sevinci pahabicilemezdir darısı diğerlerin başına:)
-
@torpil-siz amin hocam beş yedek çağırılmış evet diğer yedekler için de en kısa zamanda yeni ilanlar gelir inşallah
-
@torpil-siz bı sitemde Bursa için alırız hocam
-
Uzun zamandır ilk haberi bekliyorduk iyi oldu kazanan arkadaşları kuttlarım. Muhtemelen bunlar feragat edenlerdir önceden bildirenler daha sonralara doğru tekrar ilanlar gelecektir. Tüm yedek arkadaşlar takipte kalalım en kısa zamanda bu duyguyu bizde yaşarız inşallah
-
istanbul vergi dairesi başkanlığı yedekleri çağırmaya başlamış. ddaha asiller iş başı yapmadı. feragat edenler var. komisyon ince eleyip sık dokumuş maşallah. olan yedeğe bile giremeyenlere oluyor. hesabı yarına kalacak ama yanlarına kalmayacak!!!
-
@yamtar Allah büyük kardeşim öyle bir hesap varsa kimsenin yanına kalmaz içini ferah tut. İstanbulda sgk 8. pro yu kazananlar feragat ettiği için sıra ilerledi galiba
-
@ricardo34 aynen kardeşim ben feragat ettim faksla yolladım ilk olarak kimlik fotokopisi ve dilekçeyi asıllarınıda kargoya verdim hangi yedek sevindiyse bende onun kadar çok sevindim allah yardımcısı olsun inşallah
-
@klay-thompson Allah razı olsun hocam yedeğin halinden en iyi yedeklik yaşamış olan anlar. görevinizde başarılar dilerim size.
-
@iktisatcikiz valla inşALLAH sizde yakın zamanda haber alırsınız Bu rakamlar artacak dahada muhtemelen uygulama esasındada tek bir sistem uygulamalı vergi daireleri her il farklı farklı davranıyor haksızlıga sebebiyet veriyorlar.