2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@sismondi hocam halkbanka gir ilanlara tıklamadan. duyuruda yazıyo
-
@busus hocam tek ildir büyük ihtimal çünkü basari sıralaması oluşturulacak.
-
@busus gördüm şuan ve yıkıldım
-
@sismondi hem servis hem uzmn yrd. Basvuramiyormuymusuzz:(
-
Askerlik dueumumu nasil halledebilirim
-
böyle rezalet olmaz 2.000 lira maaşlı servis görevlisi adayını uzmanlık ve müfettişlikle aynı kefeye koyup aynı müfredattan sorumlu tutuyolar tek farkı belli bir doğru barajının olmaması. 40 tane ingilizce 70 tane alan sorusuna maruz kalacaksam giderim uzmanlık sınavına girerim geçen seneki ingilizce soruları zaten o kadar zor değildi.
-
arkadaşlar uzman yardımcılıgında , ingilizce sorularının en az yarısını dogru cevaplamak gerekıyor diye bir şey var mı ?
-
@oflu61 tek farkı o zaten kardeşim. servis görevlisiyle uzmanlık arasında en az 1.000 tl maaş farkı var ama aynı müfredattan sorumlu tutuluyor. baraj olmasa tamamen haksızlık olur zaten.
-
arkadaşlar ben şimdi siteye girdim telefonunuz sistemdeki numarayla uyuşmamaktadır diyor var mı böyle bi sorun alan??
-
Arkadaşlar bende tecil tarihi 30 haziran yazıyor, 30 haziran 2018, sorun olmaz sanırım?
-
@akkygsz müfettişlikte anlarımda uzmanlıkta ne diye ingilizce isterler anlamam.Üstüne servis görevlisi gibi sade bir gişe pozisyonu için yabancı dil istemeleri abesle iştigal.
-
@fenerbahceli evet önce ücret yatırılacak
-
@sismondi sadece birisine giriliyor
-
Nedendir bilmem içimden bi ses ingilizcesi vakıfbank tadında zor bi sınav olacak dio, inş yanılırım. Tek oturum olması alanı seri yapan insanlar için gkgy ve ingilizceye zmn ayırma açısından ciddi fayda sağlayacak.
-
Ahh bu işsizliğin gözü kör olsun.Müfettişlikte,uzmanlıkta dilin yarısını yapma şartı olduğu için riske girip başvurmuyorum.
-
Soru sayısı 150, süre 180 dk bayağ merhametliler gibi görünüyor bu defa
-
Neyseki ders çıkartmışlar ilan dediğin böyle olur işte. Hangi ilde kaç kişilik alım yapılacak belirtilir. Bu arada Atatürk Üniversitesi güle güle sana yolun açık olsun....
-
Uzman yardımcılığı için hangi kaynakları önerirsiniz arkadaşlar bir de İngilizce için nasıl çalışmak gerekir?
-
Genel Yetenek Genel
Kültür, Alan Bilgisi ve Yabancı Dil bölümlerinin her birinden bölüm bazında sorulacak soruların en az yarısını doğru olarak cevaplandıran; mesela bankacılık ve finanstan 9 soru var 4 doğru yaparsak eleniyormuyuz -
@vice-versa, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Servis görevlisi için benim tecil e devlette 30 haziran tezsizle erteletcem kabul ederler mi bi yol gösterin arkadaşlar
Kabul etmezler. Evrak istedikleri zaman evrakı istedikleri gibi vermelisin.