2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Adaletin bu mu Halkbankası? Benden 10 puan az alanı barajı düşürüp uzmanlık mülakatına çağırıyorsun beni 2 soru için eliyorsun.
-
@karacaayt müthiş adaletsizlik hocam. Keşke ayırmadan sadece en az iki konudan %50 barajı koysalardi, sizde mulakattaydiniz ve gerçekten daha adaletli olabilirdi. Zaten kaliteli bir sınav da değildi. Geçmiş olsun.
-
@karacaayt bende 62 puanla elendim kardeş. Şaka gibi.
-
@mikkolata neyden kaldınız hocam
-
Merhabalar. Uzm yrd ve iç kont hepsi İstanbul'da mı görevlendirilecek yoksa oradan mı dağıtacaklar? Bu konuda bilgisi olan var mı?
-
@arocey uzmanı bilmemde iç kontrolör ve müfettiş istanbul sadece
-
Arkadaslar yeri ve zamanı degil biliyorum ama maaslar hakkında bilgi verebilcek var mi?
-
Maaşlara bu sene yüzde 15 zam geldi ayrıca 330 lira olan İstanbul tazminatını 650 lira yaptılar.Dil tazminatı olan biri için başlangıç olarak gayet iyi diyebilirim.
-
sanırım yökdil kabulmüş benim 70 yökdil var yeni başlayan uzman yard çıplak maaşı 3500den 4000lere çıkıyorsa çok çok iyi..
-
Arkadaslar uzman için mülakat baslıgı var mi ?
-
@fablo var ama kpss a sayfasinda
-
Ik yi aramayi biraktiniz miadamlar rahat bi nefes almistir artik
-
@gokhan7 ben de katılmak isterim whatsapp grubuna ama sitede yeniyim özelden nasıl yazıcağımı bulamadım:)
-
@sacred123 hocam müfettişlikte ev ziyareti var mı? varsa haberdar ederler mi öncesinde
-
@estilografica bu hesaba göre aylık ne kadar oluyor uzm yrd maasi istanbul icin?
-
@dellafeu ek olarak uzman olan arkadaslar tek basına mi cıkıyor eve nasıl oluyor bu işler
-
@fablo valla hocam bilmiyorum ki tek cikilir heralde kimle cikalim
-
al bu da benden gelsin :(![0_1515920670478_782D4C65-9E7F-4601-92D3-9143100D2518.jpeg](Yükleniyor 100%)
-
Sonucu resim olarak atacaktım olmadı. Taban puanı geçmeme rağmen ingilizceden 2 soruyla gitti..
-
Arkadaslar mülakatlar nasil olur. Biraz konuşsak