2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
müfettişlik kazananlar numaralarını özelden atabilirler arkadaşlar.
sanırım kimse kurmamış ben kurayım grubu -
@fablo usta 62 ile nasıl Uzmanlık geldi? Mufettislik 62küsürle kapattı zaten
-
@dellafeu 1 e yzman yazdım hocam ben
-
Mufettislik whatsapp grubu https://chat.whatsapp.com/E5IYurBOzd02KWu0pgfo70
-
İngilizceden geçmişim, 1. Tercihim uzman yardımcılığı için mülakattayim. Şimdi napacagiz nelere çalışmalıyız bu süreçte
-
@falanfilan tebrikler hocam kac aldınız
-
Arkadaşlar ben siteye giremedim en teftiş kurulu beni aradı bilgi aldı benden mülakata katilacakmisin dedi önümüzdeki bir ay içerisinde seninle görüşeceğiz ulaşacağız sana tarzından sorular sordu.
Yani içerdeyiz hayırlı uğurlu olsun hepimize.. -
@fablo 63.66 sağolun hocam puandan değil de İngilizceden beklemiyordum, salladiklarimdan tutmus. Sizin hocam hangisi
-
@te_go_çı hocam doğru sayılarınızı yazabilir msiiniz
-
Teftis kurulu arayip tebrik ediyo az once aradilar cok iyi ya
-
@falanfilan benimde 62 hocam tebrik ederim
-
@shady1 valla hocam 2 soruyla kaçırmak koydu teftişi
-
@fablo sağolun hocam ben de tebrik ederim sizi. İnşallah mülakatla istediğimiz departmanlara olumlu görülüruz
-
Arkadaşlar size bir şey sorcam ben bt alanından girdin müfettişlik kaçtı iç kontrollük oldu ben Ankara’da uzman yardımcısı olarak çalışıyorum sizce İstanbul için değer mi iç kontrollük maaşı falan nasıl acaba ?
-
@maxmin daha önce biz de kacirmistik hocam bilirim ne oldugunu
-
Tebrikler arkadaşlar benim de iç kontrolörlük oldu. Mülakatta herkese başarılar şimdiden. Mülakat tarihleri ile ilgili bilgi yok sanırım.
-
@maxmin hocam senin iki soru ben bt sen girdim puan 59.9107 taban 60 ne dicen işte
-
@maxmin ben siteye giremiyorum hocam adamlar beni aramasa benim.haberim.bile olmazdı
-
Arkadaslar illerin taban puani olan listeye nerden ulasabilirm
-
Mülakatta sorulabilecek soru,konu vs düşünceleriniz nelerdir ??