2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@iyimser16 hocam bana kalsa sadece genel yetenek ve ingilizce ile alınmalı en çok o işime geliyor ama bana kalmıyor zaten. Umarım en adil olan gerçekleşir.
-
@illedekamu hocam tabi ki öyle zaten iş işimize gelene kalsa lakin bide işin gerçeği var. Ben artık cumaya açıklanır mı ondan bile şüpheliyim
-
@iyimser16 kardeşim açıklanır cumaya kadar 20 gün oldu
-
Ay sonu diyerek öyle bir kargaşa yarattılar ki.. normalde cuma günü açıklanması lazim ama yorumlayıcı hukuk kuralları bilgilerime göre "aysonu" ibaresinden ayın son günü yani 31'i anlaşılır. Eğer o gün hafta tatili veya resmi tatil gününe denk gelirse bu tatil günlerini takip eden ilk iş günü olması gerekiyor. Yani 2 Ocak. Kafayı yedim, inşallah cuma açıklanır.
-
@nilayfb umarım maile cevap yazdiranlarin borçlar hukuku bilgisi yoktur ve dediğimiz şekilde düşünmemiştir hocam
-
@friedrich-hayek umarım hocam, ben de öyle düşünmek istiyorum.
-
Sınavı hangi üniversite yapmıştı dostlar? Gazi mi uyguladı?
-
@antimülakat istanbul üni hocam neden
-
@maxmin arkadaşlar sitem edince merak ettim.
-
Burada birçok sorunun hatalı olabileceğine yönelik yorumlar yaptık. Sorular ve cevapları açıklanmadan neye göre itiraz edeceğimizi bir türlü anlayamıyorum.
-
30unda açıklanacağına dair söylentiler var banka 19unda açıklayacağız dedikten sonra yanlış duyum die düzeltip ay sonu gibi üniversite açıklayacak demiş. Bu şekilde mail alan var mı.?
-
Bi de kaç ile kapatacak tahminleriniz nedir? Geçen sene kolaydı ve sayı çoktu bu sene zordu ama sayı az.. barajı geçilmesi mülakat için yeterli olabilir sanıyorum ?
-
@hoyuelo 60 barajı esnetilirse uzmanlık 56 57 ile kapatır bence
-
Evet olabilir bana da o civarda kapatır gibi geliyor. @friedrich-hayek
-
Ya da tam barajda @friedrich-hayek
-
@hoyuelo sınavının iyi geçtiğini soyleyeni duymadım hocam herkes yakındı durdu sorulardan. Iyi yapanlar vardır elbet ama hal böyleyken eğer banka mülakat sayısını tutturmak için esnemeye giderse şayet uzmanlık baraj altı kapatır. Eğer birçok tartışmaya açık şu sınav için belirttiğim durum olmaz, baraj altında kapatmazsa hayatım boyunca hiçbir sınav için bir daha yorum yapmam
-
Sınav sonucuyla ilgili mail gelen var mı bazı arkadaşlara galiba mail gitmiş mülakat günü vesaire gibi yoksa spekülasyon mu yapıyorlar size geldi mi bir şey koskoca forumda birkaç kişiye gelmiştir eğer böyle bir şeu var
-
@keynesinabv bunlar şehir efsanesi dostum
-
Arkadaşlar az önce haber7 sitesinde halkbank sınav sonucu ile ilgili habere denk geldim. haber içinde '' sonuç tarihi net değil fakat ocak ayı içerisinde açıklanması ön görülüyor'' yazıyordu.
link: http ://www.haber7.com/egitim/haber/2510109-1295-halkbank-personel-alim-sinav-sonuclari-aciklandi-mi-tarihi -
Sınavın ne zaman açıklanacağı yönündeki sorulara "aysonu" diye cevap vermissiniz ama net bir tarih vermeniz mümkün mü, kastettiginiz cuma günü mu diyorum. Hala aysonu diyorlar ya. Çıldırcamm. Hazır cevabı kopyala yapıştır yapıyorlar.