2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Geçen sene ben de aynı şeyi alanda yaşadım 1 soru ile alanda yarıyı geçemedim İngilizcede 43 yaptım puanım 59,5 ve istediğim şehir(İstanbul ) 52 ile kapattı. Alanda bi soru eksik olduğundan mülakata gidemedim. Yarıyı geçme barajını esnetmediler ama 60 puan barajı esnemişti. Tabi o zaman alım çok daha fazlaydı. O yüzden bu sene nasıl olacak bakalım.
-
En son Ziraat sınavı Salı mesai saati bitiminde açıklanmıştı, bu hafta Cumaya kalmadan açıklanır inşallah
-
Ziraat yazılı sınavı cuma akşamı açıklanmıştı salı olan mülakattı galiba
-
@asdasd tam tersi oldu hocam, salı dınav açıklandı cuma mülakat, saat 7 sularında açıklandı ikisi de
-
@asdasd maillere yapılan dönüşlerde ay sonu dedikleri için persembe ve cumayı işaret etmiş olabileceklerini düşünüyorum ve ona göre hazırladım kendimi:)
-
Bence ocagin 8 gibi aciklarlar,11 gibi mulakat yeri belli olur,15 inde mulakatlar başlar(duyum degildir, bu benim tahminim.) gerçi %99 ihtimal mulakata bu sefer kalamicagim, ingilizce bana çok zor geldi.
-
Arkadaslar mulakatlar nerde olur ?
-
Grup mulakatlari otelde(tabi olursa olmazsa ev ziyareti,gecen yil grup mulakati yaptilar),birebirler genel mudurlukte oluyor.
-
@asdfghjkl uzmanlık için de mi genel müdürlük hocam ?
-
Bu nasıl bir sallamadır hocam allah iş güç versin
-
@lessismore, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@asdfghjkl uzmanlık için de mi genel müdürlük hocam ?
Evet gecen yil uzmanlikta genel mudurlukte oldu.
-
@jarvis, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Bu nasıl bir sallamadır hocam allah iş güç versin
Bence mantıklı bir sallama,zaten salladigimida belirttim.bir duyum olmadiginida yazdim.inş allah istedigi işi gücü hepimize verir.
-
Arkadaslar alandan 55 üstu bekleyen var mi ?
-
@lessismore ben Sınav nasıldı onu dahi hatırlamıyorum
-
@lessismore hocam valla benim hukuktan sırf 10 yanlış gelir gibi toplamda 45 doğru gelse öpüpte başıma koyarım
-
@bestof92 ben 40 a da raziyim hocam neyseki ingilizce fena değildi
-
45 e razıyım bendeher soru eşit puan dimi arkadaşlar
-
@fablo hocam tam degil ingilizce ve gkgy yi topla 16 ya böl, sonra alanin cevaplarini 14 e böl en sonunda ikisini topla puan çıkıyor. Alan az da olsa daha etkili
-
@lessismore anlamadım hocam topla derken
-
@fablo hocam alan netinizi 50/70 ile ing ve gkgy netinizi 25/40 ile çarpıp toplarsanız puanınıza ulaşırsınız