TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı

DİĞER
    292
    2342
    538114
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • P
      paretooptimal @hadibakalim Son düzenleyen:

@hadibakalim hocam bir soru da benden 🙂 bankalar için genelde mesai beşte biter yedide çıkarsınız falan diyorlar var mı öyle bir durum varsa da her gün mü böyle oluyor.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • H
        hadibakalim @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı

@hadibakalim hocam askerlik basvuruda sorun olir mu?

Olur hocam ben insan kaynaklarıyla görüştüm onu ben de müfettişlik için gireceğim bende de aynı sorun var martta bitiyor tecilim.

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • L
          luthor @hadibakalim Son düzenleyen:

@hadibakalim o zaman yıl ortalaması 3000 i geçiyor.Buna ek olarak multinet ne kadar acaba?

• H
            hadibakalim @paretooptimal Son düzenleyen:

@paretooptimal, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı

@hadibakalim hocam bir soru da benden 🙂 bankalar için genelde mesai beşte biter yedide çıkarsınız falan diyorlar var mı öyle bir durum varsa da her gün mü böyle oluyor.

Şubene göre değişir o durum. Kendimden örnek vereyim benim işim 17.30da biter 18.00 kapıdayım. 🙂 Ama şubeye göre değişir bazı şubelerde söylediğiniz gibi olmuyor değil.

L P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • H
              hadibakalim @luthor Son düzenleyen:

@luthor, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı

@hadibakalim o zaman yıl ortalaması 3000 i geçiyor.Buna ek olarak multinet ne kadar acaba?

3000 geçmiyor maalesef vergi dilimi muhabbeti yüzünden para çoğaldıkça vergi diliminden dolayı oran artıyor. 3000e yakın diyelim. Hocam yemek günlük 15 lira 20 iş günü var diyelim 300 lira yatar genelde 300 lira üzeri yatıyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • L
                luthor @hadibakalim Son düzenleyen:

@hadibakalim yazmissiniz pardon gunluk 15 eyvallah hocam cevaplar icin

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • P
                  paretooptimal @hadibakalim Son düzenleyen:

@hadibakalim Teşekkür ederim:) birde başka ile geçmek gibi bir hakkımız olur mu yoksa sabitmisiniz

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • U
                    umutsuz vaka @hadibakalim Son düzenleyen:

@hadibakalim ne dedi hocam insan kaynaklari

• F
                      fablo Son düzenleyen:

Arkadaslar ilanı okudum ama sunu anlamadım , tek sınav olucak ünvan secimide mi tek olucak veya nasıl sıralıycaz

• H
                        hadibakalim @paretooptimal Son düzenleyen:

@paretooptimal, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı

@hadibakalim Teşekkür ederim:) birde başka ile geçmek gibi bir hakkımız olur mu yoksa sabitmisiniz

Bak o sıkıntılı işte. Beş yıl tayin hakkın yok. Evlilik durunda 2 yıl. Ama öyle evlendim hadi tayin olmuyor epey uğraştırıyorlar aylar sürüyor.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • Y
                          yorgun _iibfli Son düzenleyen:

Askerlik tecilim 25 subat 2018 de bitiyor ama aralıkta yüksek lisans yapıp 2020 ye kadar tecil ettirecem bu sekılde yapıp sınava başvuru yapabilme şansımız var mı bilen arkadaslar ?

• H
                            hadibakalim @umutsuz vaka Son düzenleyen:

@umutsuz-vaka, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı

@hadibakalim ne dedi hocam insan kaynaklari

Belgeleri istediğimizde bizim istediğimiz şekilde ibraz etmezseniz süreç durur dediler.

• Antimülakat
                              Antimülakat @gökhan Son düzenleyen:

@gökhan hocam 9uncu ay dikkate alınır. Sizinkinde bir sakınca gözükmüyor.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • H
                                hadibakalim @yorgun _iibfli Son düzenleyen:

@yorgun-_iibfli, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı

Askerlik tecilim 25 subat 2018 de bitiyor ama aralıkta yüksek lisans yapıp 2020 ye kadar tecil ettirecem bu sekılde yapıp sınava başvuru yapabilme şansımız var mı bilen arkadaslar ?

Mülakata kadar tecil yaptırmış olursun bence olur.

• T
                                  tysbyno hi Yasaklı Son düzenleyen:

Mulakata kadar tecil yaptirisaniz olur demissiniz kendilerine sordunuz mu?

• Y
                                    yorgun _iibfli Son düzenleyen:

Evet hocam mülakattan önce yaparım yüksek lisans .. ilandan başvuru süresince önce yazıyor da ordan tereddüt e düştüm

• U
                                      umutsuz vaka @hadibakalim Son düzenleyen:

@hadibakalim evet hovam oda mulakati kast ediyor galiba.yani mulakata kadar 01.06.2018 sartini saglarsak bir sorun olacagini sanmiyorum

• H
                                        hadibakalim Son düzenleyen:

Ben uzman yardımcısı olarak sınavı kazanıp mülakatta elenmiştim ve servis görevlisi teklif edilmişti yine aynı durum yaşanabilir. Bunu da dikkate almanızda fayda var.

R 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • H
                                          hadibakalim @umutsuz vaka Son düzenleyen:

@umutsuz-vaka, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı

@hadibakalim evet hovam oda mulakati kast ediyor galiba.yani mulakata kadar 01.06.2018 sartini saglarsak bir sorun olacagini sanmiyorum

Aynen olmaz çünkü evrakları o zaman istiyorlar.

• Z
                                            zenginmemur Son düzenleyen:

Dostlar bncede askerlik basvuruda sorun cikarmaz ama olurda mulakata kalirsak yada her sey olumlu olursa askerligi ertlelmez sart olir zaten o sirada bahar doneminde acilir

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 117
                                            • 118
                                            • 5 / 118
                                            • İlk ileti