2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@deschain geçen sene sonuçlar değişmiş ya hocam ondan söyledim yoksa bilmiyorum. Kendi moralimi bozmamak için böyle umuyorum
Bir de bir zamanlar mensubu olduğum üniversiteyi de tanıdığım için diyorum bunlardan her şey beklenir diye -
Oyun oynar gibi bu ne yahu, en az 20 bin kişi şuan pür dikkat sonuçlar açıklansın diye kilitlenmiştir şimdi ekranlarının başlarına. Muallakta bırakılan bu süreç, umut tacirliğinden başka bir şey değil.
-
@bluephantom hocam sizin sonuc nasıldı?
-
Gerçekten rezil bi durum
-
@officialsecret Al bendende o kadar zaten kafamız karışıktı iyice karıştı. paranoyak olduk resmen.
-
@donniebrasco yüregime su serptin kardeşim umut bu beklemeye devam senin netlerde nasıl kazanamadı yazıyor anlayamadım
-
Sabahtan beri güzelce odaklanmış bir şeyler çalışıyordum kütüphanede, şimdi işi gücü bıraktım istemsiz sayfayı yenileyip duruyorum açıklandı mı diye. Kazanmak ya da kazanamamak değil de mesele merakta bırakıyorlar insanı. @ricardo77
-
Arkadaşlar açıklandı mı açıklanmadı mı ben anlamadım ne olduğunu biriniz durumu anlatabilir mi ya ?
-
@yasemen açıklanır gibi oldu ama sonra tekrar eskiye döndük şu an net birşey yok, yetkililerin bile kafası karışık anlaşılan. sözün özü açıklanan bir sonuç yok merakla beklemeye devam.
-
Tamamen rezillik ya teşekkür ederim @ricardo77
-
Tercih sıralamasını ben de 1)müf 2)ic kont. 3)uzman yardm. yapmıştım.
Umarım tercih hatasına düşmemişimdir. -
@nilayfb büyük ihtimalle bunu yapan çoğunlık tercih hatası yaşayacak benim de içinde bulunduğum güruh.
-
hayatımda böyle saçma bir sınav saçma bir sistem daha görmedim.
-
Bari bi yetkili mail atıp açıklama yapsa "az önceki açıklamaya önem vermeyin, şu zamanda açıklanacak" diye. biz de böyle paranoyak gibi beklemesek
-
Açıklanıcak mı açıklanmıcak mı piyasadaki ss'ler doğru mu, çok kötü bir süreç yönetimi yazık
-
@keynesinabv nasıl yani .. ben mesela tam tersi bi tercih yapmıştım ilk uzmanlık sonra iç kontrolör sonra müfettişlik yazdım
-
@keynesinabv bu sıralamayı yapmayan var mı acaba ciddi merak ediyorum? bence büyük çoğunluk bu şekilde sıralama yapmıştır.
-
@brifing ben yapmadım hocam. Birinci sıraya uzmanlık yazdım.Boşuna sıralama yaptırmadılar diye düşünüyorum. Müfettişlik olmazsa ikinci tercihe bakarlar o da olmazsa üçe. Ama her şey beklenir tabi
-
Arayıp soran var mı acaba arkadaşlar? Moral bozmayalım dedim de 1 saattir Azer Bülbül-yüzümüz gülmedi bizim dinliyorum
-