2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Bence tercih olayının mantığı tercihte sıralama avantajı sağlamaktan ziyade ben sadece uzman olmak istiyorum ben sadece müfettiş olmak istiyorum vb. gibi düşünenlere opsiyon sağlamak.
-
@proofstriker hayır dün sonucumu gördüm
-
@casus6 nasıldı hocam sonucunuz uzmanlık müf için m girmiştiniz
-
@fablo tek tercihe iç kontrolörlük yazmıştım. Alanda 39 doğrum ingilizcede 31 doğrum gk gy 24 doğrum vardı, ss var şuan elimde ama mülakata giremez yazıyordu
-
@casus6 hocam keşke uzmanligi da yazsaydınız tercihinize bu dogrulara uzmanlık gelirdi bence
-
@casus6 Dostum çok tuhaf gerçekten bu olay. Ve inanılır gibi bir hata değil bunun yayınlanıp kaldırılması vs. Belki değişir sonucunuz geçen sene öyle olmuş, bekleyelim bakalım ne çıkacak.
Ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz bir mahsuru yoksa ? -
@casus6 bence netlerinizi gayet iyi hocam sınav kolay degildi ama acaba neye göre sıralıycaklaer 1 e uzman yazana öncelik mi tanıncak uzmanlık istiyor diye anlamıyoruz gerçekten
-
Ben teftiş ya da iç kontrol istiyordum teftiş için yeterli alan bilgim yok şuanlık diye iç kontrol yazdım. Ayrıca ilk sıraya iç kontrol yazan az kişi olur ve ilk sıraya iç kontrol yazanlardan sıralama yapılacak diye düşünmüştüm ve taktiksel bir hamle yapmak istedim ama görüyorum ki öyle bişey değilmiş bu tercih olayı. Ayrıca tek tercih yapmamın sebebi mülakatta ne istediğimi biliyorum duruşu gösterip sağlam temelli bir süreç geçirmekti sonuçta uzmanlık pazarlama iç kontrolörlük ise pazarlamadan çok farklı bir pozisyon her ikisini de yaZan biri ne istediğini tam bilmiyormuş duruşu sergiler diye böyle bir yol izledim ama hatalı bir yolmuş bu meğerse sağlık olsun. Screen shotı paylaşıyorum ancak adımı ve fotoğrafımı kapatacağım https://hizliresim.com/9m85bZ
-
@casus6 Netleriniz çok iyi aslında bundan iyi yapanda mı var
-
@casus6 Belli olmaz hocam daha kesinleşmiş gibi konuşmayın, değişebilir. Olmazsa da sağlık olsun.
-
@casus6 bence bu netlere uzmanlık gelirdi ama yine de belli olmaz arkadaşların dediği gibi..
-
Halkbank gerçekten efsane yaaa, ulan 2 yılda bi kurum hiç mi hatasından ders çıkarmaz yaa:( ama sonuçlar geri çekildiğine göre kesin yine bi yerde bi sakatlık var. 62 puan böyle kazık ek olarak ingilizce ve gkgy de baraj sıkıntısı olan bi sınavda çok iyi bi puan ama tabi iç kontrolörlüğe yeter mi orası ayrı.
-
Kesin sonuçu beklemek gerek,geçen yıl ilk bi açiklandi.sonra kaldırdılar.ilk açıklandığında kazanıpta kesin sonuçlarda mulakata kalamayan veya ilkinde kazanamayip kesin sonuçlarda kazananlarda oldu.bekleyip görmek lazım
-
Açıklanmaması en kötüsü iyi kötü neyse açıklansın da bilelim diyordum daha kötüsü varmış; yarım yamalak açıklanması
-
@lessismore Canlar ben dün sınav sonucumu gördüm ardından sayfa kapandı. Müf/İç kon/ uzman sıralamasıyla girmiştim. Netlerim Gen.Yet. 26 Alan 36 İng. 30 60.7 puan aldım ve hiçbirini kazanamadınız diyordu
-
@bluephantom işimiz cok zor hocam o zaman
-
@bluephantom sadece müfettişlik de degil hiç birinin kazanamadıgınız yazıyor dogru mu anladım
-
90-95 civarı doğru yapanlarin bile hicbir şey kazanamaması bana biraz garip geliyor ben 80 civarinda doğrunun bile uzmanlığa yeteceğini dusunuyordum
-
Bu sonuçlarla nasıl kazanılmıyor arkadaş yds ayarındaydı ingilizce o paragrafları türkçe sorsan yapamayacak adam çoktu alandan 40 45 yapan kimse gk gy ve ingilizceden barajı aşar şekilde 20 üstü yapsalar uzmanlık banko gibi düşünüyodum bence ilk tercihiniz ne ise ona gelmedi ki müfettişlik tahminen. Acaba ilk tercihe uzmanlık yazıpta böyle iyi netlerle elenen var mı onu merak ediyorum eğer öyle bi durum varsa cidden yüksek kapattı ki eğer yoksa müfettişlik için kazanamadın onu koydular uzmanlığa düzeltecekler tahminim bu yönde.
-
@bluephantom bu sınavı kimse kazanamadı o zaman. Bu netlerle nasıl olmuyor anlam veremiyorum. Dün de dediğim gibi bizi tercihte hataya düşürmüş olabilirler. Bu netlerden daha az yapmasına rağmen ilk sıraya uzman yardımcılığı yazmış biri mülakata girmeye hak kazanmış olabilir. Gerçekten hayret etmemek elde değil.