2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Kazananları tebrik ederim.
-
@erdemsrc size teklif geldi mi
-
@jacky-boy ben kazandım hocam
-
@erdemsrc hayırlı olsun tebrikler
-
Arkadaşlar başka kurumlar için mülakata girdiğimizi sonuç beklediğimizi biliyorlar mıdır? Bu bir elenme sebebi olabilir mi?
-
@jacky-boy teşekkürler hocam sağolun
-
@bluephantom Sonuç sayfasında başarısız yerine dediğiniz ifade mi yazıyormuş hocam? Müfettislikten elenenelerde ,emin misiniz bundan?
-
@nairu24 hepsinde değil hocam ama bazılarında yazıyormuş
-
BEnde yazmıyor sadece başarısız ifadesi var
-
@nairu24 iç kontrölorde elenende uzmanlık iöin uygun bulundunuz yazıyor bizzat gördüm
-
Bende de yazmıyor, sadece başarısız yazıyor teftisten elendim. O yüzden sordum.
-
Abi ilk 35e girmisim teftişte ana uzmanlik bile teklif etmedi banka. Cidden kaybettiler beni
-
@nairu24 Herkeste değil, hocam bazılarında var ve onlarda kontenjana dahil. Yani şampiyonluk yarınlara kaldı.
-
Öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun. Ben kazanamadım kafamı kurcalayan konu da; gerek panel mülakat gerekse kurul mülakatları gerçek anlamda iyi geçmişti hatta bir adım ileri giderek kurul üyeleri iyi o zaman sen burayı kazanınca direk evlenirsin vs. muhabbetlere girmişlerdi. Şuan sadece "başarısız" yazıyor. Yedek olacak ya da başka bir teklif alacak kadar bile etkileyememişiz belliki adamları. En azından neyimizi beğenmediklerini bilebilseydik fena olmazdı
-
@christmas referansın yoktur ondan.
-
Arkadaslar aile kayit ornegi cikartirken sadece kendi ismim cikiyor.anne baba kardes cikmiyor ve orada istenilen sayiya ne yazdiniz?? Ve tarihe ne yazdiniz ? Mulakatin aciklandigi tarih mi bugunun tarihi mi? Su nufus belgesi kaldi bi el atin
-
@shady1 @BluePhantom Evet bende aynı durumdayım. Her aşaması gerçekten çok güzel geçip ve komisyonda çok olumlu konuşulduktan sonra teftişten başka bir şey dahi teklif edilmemesini algılayamıyorum. Nedir yani yetersiz görülen şey ? Yetersiz görmediğinizi mülakatta siz söylediniz zaten. ama buna rağmen açıklandıktan sonra ben alınmıyorsam bunun tek sebebi net olarak liyakat dışı değerlendirmelerdir. Başka bir açıklaması olamaz. Açıkçası hakkımız yeniyor ama bir şey yapamıyoruz elden bir şey gelmiyor. Ya sabır diyip devam ediyoruz ama bu düzen böyle olmamalı. Yazık gerçekten çok yazık. Liyakat dışı değerlendirmeler ile hak yiyen herkese hakkımı haram ediyorum. Bu düzenin farkında olup ses çıkarmayan da dilsiz şeytandır. Buradaki hiç kimse hakkı olmayan bir şey istemiyor sadece adalet istiyor. Devletine milletine hizmet edip kendi hayatını da bir düzene sokmak için çaba sarfediyor..
-
Müfettislik mulakat sonuc ekraninda uzmanlik teklifi gorenler bt ci mi yoksa iibf de de var mi boyle olan arkadaşlar?
-
ben de elendim. grup mulakatım testlerim mükemmeldi. anladım ki banka bizim daha iyi yerlerde olmamızı istediği için elendik. referans olsun olmasın bakmıyorlar. şimdi jandarma subaylığını deniyeceğim.
-
Son alımda İstanbul'a GUY olarak atanıp burada müfettişliği kazanan ya da tanıdığı olan var mıdır acaba?