TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı

DİĞER
    292
    2342
    534377
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • falanfilan
      falanfilan @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 bakalım bilmeyen biri arar belki bi sürpriz olur diye bekliyorsunuz anladım 😬

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • L
        limonluk Son düzenleyen:

İstanbul da yapılan mülakatlar bitti mi acaba

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • F
          Fagam91 @limonluk Son düzenleyen:

@limonluk istanbulda yapılan mülakatlar bitmedi 6 martta sanırım son tarih ama istanbul için yapılan mülakatlar bitti.

• Shady1
            Shady1 Son düzenleyen:

Ne zaman aciklaniyo bu teftis ya arasak soylemiyolar mi ?

Sinav BaşMüfettişi

• E
              essra23 Son düzenleyen:

servisçileri beklememiz çok saçma aynı anda eğitime alınacağız desek o kadar kişiye nasıl eğitim verecekler anlamadım bizim mülakatlar biteli kaç gün oldu hala diğerlerini bekliyoruz

Shady1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Shady1
                Shady1 @essra23 Son düzenleyen:

@essra23 bence servisi beklemiyoruz . onceki yilda mesela teftis ile servis ayri ayri aciklanmis

Sinav BaşMüfettişi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • N
                  nairu24 Son düzenleyen:

Merhaba,
                  3 kere İnsan Kaynaklarını aradım ama ulaşamadım çalıyor fakat açılmadı. Ulaşan ve süreç hakkında bir şeyler öğrenebilen var mı acaba ? Ne zaman açıklanacak teftiş mülakatları ? Hepsi birlikte açıklanmaz diye düşünüyorum ben de, belli olanların açıklanması daha mantıklı gibi.

Shady1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • G
                    gariban guy Son düzenleyen:

bir haber yok henüz. serviste bugün son gün mülakat için. ama uzman, iç kontrol, istanbul servis çoktan bitti. hiçbirinden bir haber çıkmadı daha. hepsi aynı anda açıklanacak gibi görünüyor.

• Shady1
                      Shady1 @nairu24 Son düzenleyen:

@nairu24 hocam teftişin bizi aradigi numarayi deneyin derimb

Sinav BaşMüfettişi

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • N
                        nairu24 @Shady1 Son düzenleyen:

@shady1 Aklıma geldi de bulamadım numarayı. Siz denediniz mi ?

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • F
                          Fagam91 @nairu24 Son düzenleyen:

@nairu24 arkadaşlar maalesef aramak çare değil. Garanti veriyorum kim ararsa arasın ik cı tarih vermeyecek çünkü kendi de bilmiyor ki şu zaman açıklanacak desin.

• L
                            limonluk Son düzenleyen:

Ne zaman iş başı yapılır acaba

• L
                              lilit Son düzenleyen:

Arkadaşlar öğrenmeye çalışan arayan vs var mı

• N
                                nairu24 Son düzenleyen:

Kazanan tüm forumdaşları tebrik ediyorum. Hepinize hayırlı olsun. Benim teftişti ve olmadı maalesef. Burukluk yarattı tabi ki gerçekçi olmak gerekirse, ha ilk elenişimiz olmadığı için biraz daha hissizleştim sanırım. Lakin daha çok bir öfke ve sorgulama içerisindeyim. Çünkü arkadaşlar şube,ev, grup, panel mülakatları hepsi dört dörtlük geçmişti en ufak bir aksilik dahi olmamıştı. Panel mülakatında sorulan soruların hepsini tam anlamıyla cevaplayıp komisyondakilerin de takdirleriyle karşılaşmıştım. Bu sebeplerden dolayı bi beklentim vardı bu yüzden sorguluyorum ve olmaması için bir neden bulamıyorum. Hakkıyla giren arkadaşlarımı töhmet altında bırakmak istemiyorum kimse sakın yanlış anlamasın herkes "referans" ile girdi diyemem, buradaki bir sürü kardeşimin emeklerini ben bu işin içinde olan biri olarak gayet iyi biliyorum bu kadar net konuşamam lafım meclisten dışarı lakin süreçte işin bu ayağının çok önemli olduğunu ben bugün bir kez daha kendi adıma görmüş oldum. Yani yetersizliğimi bilsem veya mülakatlarımda nokta kadar eksiklik olsa tamam diyeceğim ama hiç bir sıkıntı yok
                                Her neyse arkadaşlar asıl yazış sebebim kazanan arkadaşlarımı canı gönülden tebrik etmektir. Başarılar diliyorum.

J B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • J
                                  jacky boy @nairu24 Son düzenleyen:

@nairu24 iç kontrolorluk ten elendim ve soruların hepsini fazlasıyla cevapladim ama kesinlikle kıstasları bu değilmiş neye baktılar ne istediler bilemiyorum fakat bilginin çok arka planda kaldığı bir mukakatti arkadaşım

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • B
                                    BluePhantom @nairu24 Son düzenleyen:

@nairu24 @jacky-boy Aynen iç kontrolörlükten elendim ve mülakatım fena değildi. Hatta yerine göre grupta abuk subuk cevap veren ve silik insanların da seçildiğini gördüm. Anlaşılan düzgün konuşan ve gerçekleri söyleyen insan pek aramıyorlar. Herkes için diyemem ancak referansın bir kere daha ön planda olduğunu anladım. İlk defa elenmediğim için pek dokunmadı ancak bu kanıksama da hoşuma hiç gitmiyor doğrusu. Kazananlara başarılar dilerim.

J E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • J
                                      jacky boy @BluePhantom Son düzenleyen:

@bluephantom hocam uzman yard yada servis teklifi gelir mi acaba bı bilginiz var mı

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • B
                                        BluePhantom @jacky boy Son düzenleyen:

@jacky-boy Kesin konuşmayayım ancak zannetmiyorum zira İK'daki arkadaşım gerekli insan sayısını elde ettik dedi. Ayrıca bazı elenen adayların sayfasında başka pozisyonlar için uygun bulundunuz denmiş. Yani alacaklarını zaten almışlar. Pek ümitlenmeyin derim.

J N 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • sacred123
                                          sacred123 Son düzenleyen:

valla ben de elendim ancak pek koymadı .Sebebine gelirsek bu 3.defa mulakat elenısım artık umursamıyorum.Ancak Komisyon üyelerinin ahmaklığı beni benden almıştı.Yönetim kuruluüyelerinin isimlerini eksik sayınca bana şöyle demişti . ''Biz zamanında plakalarını bile ezberlerdik.'' Yani kısacası bunlar liyakat değil köpek arıyor.

2x2=5

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                          • J
                                            jacky boy @BluePhantom Son düzenleyen:

@bluephantom aynen bende duydum bazı elenenlerin sonuç sayfasında direk uzman yard teklifi çıkmış hayırlısı ne diyelim

• 1
                                            • 2
                                            • 113
                                            • 114
                                            • 115
                                            • 116
                                            • 117
                                            • 118
                                            • 115 / 118
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti