18 Eki 2017 22:34

@leightbau, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı

@haytanınbiri, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı

@leightbau, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı

@bisisorucam, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı

@haytanınbiri Çalışma koşulları olarak biraz zorlayıcı denilebilir. İstanbul için nasıl bilemiyorum nispeten daha rahat deniliyor ama bazen çıkış saatlerin geç olabiliyor.

Ancak ben çalışma koşullarının ağırlığını biraz da personel eksikliğine bağlıyorum. Personel yok diye herkes her işi yapabiliyor şubede. Bu yeni personel alımı ile biraz daha iyi olacak çalışma koşulları diye düşünüyorum.

Gelelim uzman yardımcısına çalışacabileceğin 2 alan var. Bunlar bireysel ve kobi alanı. Başlangıç olarak kobi miya - bireysel miya
yani asistan olarak başlayacaksın. Uzman yardımcısının görevi satış üzerine. Kredi, kredi kartı, bes, sigorta, dask vs vs. Haftalık, aylık hedefleri tutturmaya çalışıyorsunuz. Özetle ana görevi satış satış satış.

Uzman Yardımcıları yalnızca şubelerde değil, Genel Müdürlük Birimleri'nde de görevlendiriliyor. İnsanların hayatlarını doğrudan etkileme potansiyeli olan paylaşımlarda biraz daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Bankayla hiç alakası olmayıp işe girme telaşıyla bu forumları/mesajları okuyan insanları yanlış yönlendirmenin lüzumu yok .

Neye göre şekil alıyor kim genel müdürlükte çalışacak vs

Sınav puanı, Mülakat, Kişinin yeterliliği vb. birçok faktör sayılabilir.

Uzman yard ne kadar sürede müfettiş olabiliyor