2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@enfrançais Hocam bu durumu ben de yaşadım. Herkesin duyabileceği bir ses tonuyla ikaz ettim. Devamında sustular.
Daha önce de yaşadım aynı şeyi ve sizin gibi bakışla anlatmaya çalışmıştım,yetmemişti el hareketiyle anlatmıştım daha da dikkatim dağılmıştı. Bir daha böyle bir şey yaşarsanız hiç gerilmeyin,sıkılmayın uyarın herkesin duyabileceği şekilde. Yine devam ederse bina görevlisini çağırtın. Bu sıkıntınızı da e-posta yoluyla bildirin mutlaka. ÖSYM sınavlarında iyi denetim olduğu için disiplinli davranıyorla. Denetleyen biri olmayınca bütün cahilliklerini sergiliyorlar. Neyse...
Geçmiş olsun. İnşallah beklediğinizden iyi gelir. -
Dostlar günaydın, sınavda resmen skandal üstüne skandal olmuş bence en kısa zamanda örgütlenip bi mail kampanyası yapalım, mailde eke bankanın üst yönetiminden, genel müdür ve yardımcıları teftiş kurulu vb kurulları ve üyeleride eke koyarak mail atalım(ben üniversitede öğrenci işleriyle sorun yaşamıştım rektörlük sekreterliği vb adresleride eke koymuştum çok işe yaramıştı burada da denemekte fayda var bnce) belki bu sefer çok geç olmadan sonuç alabiliriz. Toplu olarak hareket etmemiz şart. İnsanın emeği geleceği bu kdr ucuz olmamalı bnce.
-
@mostramozic maalesef böyle oldu. Çoğu yerde yanlış kitapçıklar çözdürüldü... giden 3 saatime mi üzüleyim yoksa sınavın çöp olmasına mı bilemedim?
-
herkese selam. sorular bildiğim kadarıyla farklı. şimdi ben de tereddüte düştüm, hangi sınavı yaptığım konusunda. müfettiş yard. sınavına girenler sorularından örnek verebilirler mi? atıyorum şu akraba derecesi sorusu hangi sınava aitti?
-
@hattorihanzo, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Hatirlayabildigim sorular bazilari eksik olabilir
Genel haciz yolunda rehinle ilgili soru
Tapuya tescil edilmeyen hak
Vergiye itiraz suresi
Kurumlar vergisi mukellefi olmayan
Anonim sirketle ilgili 3 soru
Acente sorusu
Arz talep esitligi ile ilgili soru
Isletmenin cektigi kredinin banka tarafindan muhasebelestirilmesi
Fon piyasasi katilim ile ilgili soru
Sakarya nehrinin delta olusturamamasinin nedeni
Anadoludaki eski devletlerin baskentleri
Selcuklu impartoru 1.kilicarslan
Duyunu umimiyede en cok borc
Turkiyede yerli olmayan kriz
Ise yarayan kalkinma plani
Ozel hukuk dali olmayan
Okun yasasi
Tekelde mr = mc
Turkiyede buzlanma gorulen yer
2017 oscar odulu
Findik =42.5 fistik 55 karisim 45 lirali soru
X=x-1 sorusu
F(x) sorusu
Tam rekabette kisa donem arz fonkisyonu
A kisisi teyze torun derece
%20 enflsyon %38 faiz tahvil sorusu
Solow modeli
Birakiniz yapsinlar birakiniz gecsinler diyen iktisatcilar
Gelir tablosu sorusu ben 10.000 kar yaptim diye hatirliyorum
Uluslararasi iktisatta formulde yer almayan
Hakedis insaat muhasebesi
Birincil gelir dagilimi
Dogal issizlik
Belirli sureli is sozlesmesi
Anne cocuk yas sorusu
Mimar sinan sorusu
Aktif karlilik orani sorusu
4p ile ilgili bi soru bunun varligindan tam emin degilim
2 tl 200 1 lira 100 kere islem yapiliyolu soru
Karsilikli borc yukleyen sozlesmelerde sadece istenen temerrut faizi yaptim
Odemezlik defi
Isletme iki fonksiyon sormustu
Ozkaynaklardan degildir
Bilancoyu artiran
Kök sorusumesela bu sorular hangi gruptaydı?
-
@zoque uzmanlık,müfettişlik sınavında
-
@keynesinabv saolasın
-
Müfettişlik sınavında oran analizi ile ilgili bir soruda hata var mıydı yoksa ben mi ısrarla işlem hatası yapıpta göremedim cevabıbasit soruydu bi de
-
@Deschain hocam iki kelime sorusu daha vardi exclussive ve assume yaptim ben onlari ne yaptiniz merak ettim
-
@jakuppp bende öyle yaptım aşırı derecede - garanti etmek anlamlarıyla kullandım
-
@fablo exclussive dogru sanirim am assume den emin degilim
-
BT 'den giren arkadaşlar sınavınız nasıldı? Hiçbir yerde bu konu hakkında paylaşım yok sanırım. Tahminen kaç kişi başvurdu biliyor musunuz?
-
-
Sınav Başlamadan önce a kitapçiğinda soru eksikliği var dediler. O sorular boş bırakılacak dediler. Ben itiraz ettim soru eksiği olmayanlar da boş bırakacak mi diye. Hayır dediler. Eee dedim haksızlık bu onlarin birkaç sorusu eksik ve zaman açısından bizden daha şanslı olacak dedim. Tabi kimseden ses çıkmadı
-
@jakuppp Hocam excessively doğru ama diğer kelime de şıklarda supervise tarzı bir şey vardı, cevap o olacaktı.
-
Ben de supervize yaptım ve eminim o sorudan diğer soruyu da excessively yaptım ama tam emin değilim iki şık arasında kalmıştım
-
Modal sorusunun cevabi neydi @Deschain hocam
-
@jakuppp Hocam modal sorusu seçici sorulardan biriydi. Must have been olmalı. Should ve can't olmaz zaten.
-
Ingilizce kolay degildi sanki
-
İktisatta denge miktarı 16, birince derece denklem sorusu vardı sanırım x:0 y:3 z:4tü. Neoklasikler vardı. Gresham kanunu vardı. Bretton woods sistemi vardı cevabı altın sikke ya da altın külçe yaptım. Tam rekabet kısa dönem arz eğrisi: mcnin üstünde kalan avc. Üretici dengesi: eş maliyet-eş ürün teğet.