2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@gretchen Aynen bende öyle biliyorum
-
A kitapçığında iptal edilen sorular ingilizcede miydi ? İptal edilen sorular doğru sayılmış herkese geçen sene her kitapçığa +2 doğru verirler umarım ingyse iyi olur
-
@gretchen hocam para istisna ama. dedigin dogru saat bulsa saklamak zorunda ama parayi degil
-
@gundalko ben takas yaptım o soruyu
-
vergi hatasi duzeltme sorusunu tam hatirlayan var mi?
-
@sinan-taylan geçmiş olsun gerçekten tam bir fiyasko. Çok özensiz ve ciddiyetsizdi sınav. Sınav kitapçıklarının kişiye özel ve dosya içinde olması gerekir. Bizim salonda sınav salonunda telefonu çalanı mı ararsınız, sınav başlamadan kitapçığı açıp soruları inceleyeni mi. Ösym çok katı diyordum ama cidden öyle olması gerekiyor. Sizin mağduriyetini nasıl giderecekler acaba? Bir sürü kişi bu durumla karşı karşıya kalmış.
-
@lessismore vergi hatasını düzeltmek için ne kadar sürede başvurmak gerekir gibi bir soruydu
-
Fon sorusunun cevabi hisse senedimiydi ?
-
@sinan-taylan hocam önemli bisey bu ihmal etme sakın
-
@sinan-taylan hocam haklısınız hakkınızı arayın sonuna kadar
-
@gundalko hisse yaptım ben de.
-
BT den giren varsa elektronik için ip subnet sorusunun cevabı neydi
-
@maxmin hocam bu iptal edilme durumu iki sınav için de geçerli mi bilginiz var mı?
-
@jimgordon hocam o muhabbeti bende anlamadım bu iptal edilen soru olayı serviste mi yoksa bizim müfettişlik sınavında mı
-
bizde gözetmenler sınav ayrımı yapmadan a grubu 37 ve 38. soru boş bırakılacak dediler. Sınavdan sonra konuştuğum servis görevlisi sınavına giren bi kaç arkadaşım bu soruların olmadığını söyledi kitapçıkta ama benimkinde vardı sorular müfettişlikte
-
geçen yıl uy sınavı açıklanmıştı 1 saat sonra sisteme girilmez oldu yeniden sisteme 1 gün sonra girildi . ilk 1 saatte bakıp kazandı görünenler ertesi gün kazanamadı görünmüştü kazanamayanlar da kazandı. illerin taban puanları da değişmişti . bu yıl eksik sorular var yine bir takım saçmalıklar . emeklerimize yazık .
-
Sınavda en ön sıradaydım kürsünün önünde bir bayan iki bay gözetmen vardı. Sınav boyunca bayan ve bir bay gözetmen sürekli fısır fısır sohbet ettiler, bir kere uyardım göz TEMA’sı ile ama fayda etmedi yine devam ettiler kesinlikle konsantre olamadım.. HAKKIMI helal etmiyorum..
-
arkadaslar kpss kıtaplarında icra iflas ozel hukuk kıtaplarında anlatıalbılır ama fakat lakin temel hukukta is hukuku ıcra ıflas ve cevre hukuku kamu hukuku kolu olarak gecer.
Haa bu arada üzülerek soylerım kı gecen sene muf. sınavına gırenler cin gıbıydı bu sene bakıyorum o guzel ınsanalr yok inş kazanmıslar ya da yerlesmısler. .. burayı okuyorlarsa ozledım sızıııı :==
EDIT: noktalama
-
2 soruyu servis icin iptal oldugunu soylediler basim hatasindan dolayi. Girdigimiz siniflarda saniyorum herkes mufettislik icin girmisti degil mi? Sonucta kitapciklar karisik dagitildi isme ozel degildi ama yanimdaki bir kiza verilen kitapcikta bir kac tane soruda basim hatasi vardi. Bu da şuan bana mufettislik siniflarinda da bazi kitapciklarin servis kitapciklariyla karistigi izlenimini uyandirdi. Gercekten inanilmaz bi sinav. Sinavinin cok kolay gectigini sanan bir cok kisi, mufettislige girdigini sanarken servis sinavina girmis olabilir mi?
-
@deschain dostum normalde haksiz zilyetten kazanilan tasinir malda mulkiyet kazanilmaz ve bu sekilde bir mala zilyet olanin mulkiyeti kazanmasi icin davasiz araliksiz 5 yil boyunca esyaya malik olmasi gerekir ancak bunun istisnasi para ve hamiline yazili senettir. Yani iscinin dusen parasiyla ayakkabi alan ve parayi alan ayakkabici iyi niyetliyse mulkiyeti aninda kazanir. Isci ayakkabi saticisina karsi tasinir davasi acamaz sorunun cevabinin ayakkabi saticisi mulkiyeti kazanir olcakti oyle bir sik olcakti