2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@iyimser16 kaç soru vardı hocam türkce ve mattan dikkat ettiniz mi hic
-
@iyimser16 altın kambiyo da olabilir
-
@iyimser16 Fransa gy-gk içindeydi hocam. Türkçe de matta falan yapılabilecek sorular vardı, onları yapmadın mı hocam?
-
Arkadaslar abartmiyorum en az 20 tane Muğlak soru var iptali gereken
-
@fablo hocam bana göre avantajı olmaz sonuçta hepimiz aynı sınava girdik yuksek yapan düşük yapanın önüne gececektir ama bankanın bu sıralamayı ne için yaptırdığına dair de bir bilgimiz yok her türlü süpriz olabilir
-
@jamiryoo kesinlikle katiliyorum
-
hangisi dogrudur sorusuna aş lerde iflas etmis kisi yonetim kuruluna giremez yaptım doğru mu arkadaslar
-
@iyimser16 altın para sistemi geçer Şıklarda altın sikke olan doğru cevaptı.
-
@fablo 11 türkçe 11 mat vardı kardeşim, @jamiryoo basılan her bir abd dolarının abd merkez bankasında altın karşılığı var diye hatırlıyorum(emin değilim) Buarada bncede en az 15-20 soru var ne olduğu belirsiz, @Deschain valla kardeşim türkçeyi yaptım noktalama ve 2014”te diye bi yazım var(hangisi yanlıştır diye) onlar doğrusysa türkçe 8-9 tane var matta yetişmedi 6-7 tane attım 1 tane yaptıklarımdan doğru var, gk Allaha emanet yani çıkmıyor:(
OLDUDA BARAJI GEÇİP SINAVI KAZANSAM BİLE BU YAPILAN SINAV BİZİM EMEĞİMİZE İHANET VE SAYGISIZLIKTIR, BENCE KESİNLİKLE ÖRGÜTLENİP Bİ MAİL SALDIRISI YAPMALIYIZ. -
@fablo 30 gün değil bir aydı eğer dediğin gibi bir durum varsa soru hatalı olur.
-
@keynesinabv 30 gundü hocam net
-
@iyimser16 baraj olayıni kaldırmalari lazım bence gecen sene 0 ingilizce ile arkadaşım 60 da 47 dogru yaptı iç Kontrolör oldu simdi bü ingilizce ile gecen sene aynı midir?
-
@jakuppp, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@keynesinabv 30 gundü hocam net
30gun diye bir seyi nerde okudun hocam oyle bir sey yok. 10gun 1ay ve 3ay diye süreler var.
-
@iyimser16 altın kambiyo değil mi
Bütün paralar dolara endeksli ve sadece dolar altına endeksli olarak belirleniyor. Bir nevi altın kambiyosu diye düşündüm. -
@jamiryoo gecen sene baraji kaldirdilar mi yani ing icin ? Ing degil de gky baraji kalksa iyi olur
-
@fablo hayır yanlış değil. Çekte ciro olmaz olursa da bankalar arasi cirodur ve makbuz hükmündedir. E dogru olması lazım. Soruya gelirsek büyük ihtimal benim de yanlıştir. Neyi işaretledim hatırlayamadım bile.
-
@yazgan Osmanlının en çok borcu olan ülke Fransa, ekvatorda hızının yüksek oluş sebebi, Dünya'nın küresel şekli, Sakarya nehrinde ova oluşmama sebebini debi yüksekliği gibi bir şey vardı onu yaptım. Buzullaşma görülen yer şekilleri sorusunda önce Doğu Anadoluyu aradım olmayınca Doğu Karadeniz yaptım, Mimar Sinan eserlerinin yapılış tarihlerine göre soruyordu fikrim olmadığı için çıraklık-kalfalık-ustalık şeklinde sıraladım. Harita ölçek sorununu verilen değeri 500000 le çarptım 3.8 çıktı onu yaptım.
Sınavda hukuk genel olarak zor denebilirdi kpss ayarındaydı, iktisat kolaydı iktisat bile denmez o derece, maliye orta şeker, muhasebe de çok zor değildi ama oran sorularında çok kıtım yapamadım önemli bir kısmını. Türkçe standart, tarih gerçekten çok saçma ve gereksizdi böyle bir şey ilk defa gördüm o kadar sınav içinde. İngilizce yds den çok uzak değildi. Kendisini sürekli güncel tutanlar için çok zor olmayan bir sınavdı ancak basit de denemezdi. Genel kanım bu yönde ne olacağının sınav sonuçları açıklanınca göreceğiz herkes hakkında hayırlısı olsun. -
@jakuppp hocam 30 gün olamaz . Aynı şehirde ise 10gün farklı şehirse aynı kıta veya Akdeniz’e kıyısı varsa 1 ay başka kıta ise 3 ay. 1 ay ile 30 gün arasında fark vardır.
-
@shady1 yok kaldirmamislar sadece baraj olan 60 puan düşmüş ama böyle mülakata kalan sayısı ciddi anlamda az olursa değişiklik yapılabilir. Çünkü ilanda bankanin değişiklik yapma hakkı vardır diyor.
-
@keynesinabv hocam ben 30 gün yanlis dedim zaten soru da 30 gu ibaresi vardi dedim