2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@bizedemilololo Cevabı modern olucaktı aşamalarda vardı ama her toplum o aşamaya ulaşamıyordu
-
@dumi ilave olarak okun yasasına büyüme ile işsizlik arası ilişki, iktisadi piyasa dengesine birincil gelir dağılımı, doğal işsizlik friksiyonel + yapısal, reel faiz getirisi ile ilgili bir şey vardı %18 yaptım.
-
Sorular kesin yayınlanmayacakmis. ben yanlıslarimi doğrularımı öğrenmeden yanlıslarimi telafi etmeden bir şey anlamıyorum.
Bu arada muhasebe sorusu kar zarar hesaplanmasından eminim:
5000 zarar doğru cevapBir soruda da Stok değer düşüklüğü işaretlenmeliydi
-
@boşluk hocam dogru diyorsun senin dedigin secenek dogru idi
-
@falanfilan hocam stok deger dusuklugu herzaman kapatmak zorundasin bnce cevap karsilik giderleri olcakti
-
Yasama Gecikmesi yapan var mı?
-
@esra-uz uygulama diyolar
-
@esra-uz ben onda kararsız kaldım tam hatırlayamadım aşamaları çizmeye çalıştım kendimce kağıda ve uygulama gecikmesi yaptım.
-
Soruyu hatırlıyorsan yazar mısın
Ben emindim işaretlerlerken. Denklestirici diyorsa karşılık giderleri dır sanki ben başka okudum ya -
@bizedemilololo hocam 1+i/1+ enf eksi 1 formulune göre %15cikiyodu
-
@bizedemilololo ozkaynaklarda değildir diyodu sanirim. Maliyet gider karşılığı degil
-
@pluton yüksek enflasyon oranına göre hesaplayacaktık o zaman diyorsun. Yanlış yapmışım o zaman ben fischer tipi hesapladım.
-
@bizedemilololo evet hocam 15 cikiyodu o formulden
-
Mimar Sinan
Kalfalık Süleymaniye Cami
Ustalık Selimiye Cami olucaktı çıraklığı hatırlamıyorum ama zaten böyle bir şık vardı -
@esra-uz yaşama gecikmesi doğru sanırım
-
@pluton hocam bu formülle çıkan cevap şıklarda varsa soru yine hatalı olur çünkü iki hesap yönteminin sonucuda şıklarda var bu durumda soruda özellikle belirtmesi gerekir yüksek enflasyon vs die o da yoktu
-
@maxmin hocam bu formül net sayıyı veriyor ama enflasyon ve nominal faiz oranı küçükse kısa yoldan sizin yaptığınızlada ulaşılabiliyor fakat esas formül benim yazdigim
-
@pluton hocam biliyorum ikisinide formüllerin yalnız bu iki hesap yöntemininde sonucu şıklarda var olduğunda , soru metninde özellikle belirtilmeli yüksek enflasyon vs die bir ibare yoksa soru hatalı olur
-
@maxmin size hak veriyorum en azından 18 i koymaları lazımdı fakat sınavsinden tutsan elinde kalacak bı sınav bence bu kadar fiyaskonun içinde bu soru tartışmaya bile değmez o kadar çok saçma sapan soru var ki
-
@pluton, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@maxmin size hak veriyorum en azından 18 i koymaları lazımdı fakat sınavsinden tutsan elinde kalacak bı sınav bence bu kadar fiyaskonun içinde bu soru tartışmaya bile değmez o kadar çok saçma sapan soru var ki
Bu yorumu 10 kere beğenirim valla bu kdr saçmalığın şaibenin olduğu yerde:(