2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@josefiyne arkadaşımın adı da h ile başlıyor 12-13 de sizin arkadaşınız da öyleyse alfabetik bir iey olabilir.
-
pazartesi mülakatlar başlıyor mu arkadaşlar isime göre sıraladıklarını sanmıyorum benim arkadaşımın ismi m ile başlamasına rağmen 7 şubatta mülakatı puana göre sıralamış olabilirler
-
Evet ben de hem benim hem de mülakata girecek arkadaşlarımın hem isim hem soy isim harf sıralamasını karşılaştırdım. Mülakata giriş sıralarımızla tutarlı bir sıralama oluşmuyor. 12-13 Aralık tarihli mülakatlar da olduğuna göre mülakatlar en az iki hafta sürecek gibi bir çıkarım yapmak mümkün olabilir.
-
grup mülakatını random belirlemiş olabilirler. sonuçta erken ya da geç herkes iki mülakata da girecek.
-
İnsan kaynaklarını arayıp İstanbul için mülakata kalanların 2 mülakat arası otel masrafları ile ilgili görüşen oldu mu, ne dediler? Arayalım mi böyle sürekli yoksa boşa kürek mi çekmiş olacağız. Sabah 8 30 da olmasa biri kesinlikle istemem. Ama çok zoruma gitti
-
@falanfilan Halkbank şimdiye kadar hiçbir tutumunu değiştirmedi bence yine düşünürüz ,bakalım gibi geçiştirmelerle ilerler
-
@keynesinabv o zaman aramayayim, dedim ihtimali varsa talebimizi görüp ayarlar diye de artık başımızın çaresine bakacağız mecbur
-
Grup mülakati saçmalığı hakkinda bilgisi olan var mi daha önce girmiş olan var mi aramizda arkadaşlar
-
Servis görevlisine otel ayarlayip da mufettisleri es gecmek nedir ya. Bunu da yazdik bi yere .
-
evet arkadaşlar daha önce grup mülakatı tecrübesi olan arkadaşlar varsa biraz bizleri de bilgilendirirse çok makbule geçecek internetten araştırdığım kadarıyla let the hunger games begin gibi bir şeymiş sanırım
-
@essra23 onu ben demiştim tam olarak öyle kimsenin kimseye acıması olmuyor hata yapmamaya açık vermemeye azami özen göstermek gerekiyor çünkü gruptan biri dikkatsizliğinizi yakalarsa acımama ihtimali çok yüksek doğal seleksiyon gibi bişey güçlü olan hayatta kalıyor.
-
@müteahhitfikri peki konu içeriği hakkında bilginiz var mı, en son biri bir firmanın piyasa içerisindeki durumunun değerlendirilmesi dedi, ben kendimce monopol VS gibi düşünerek cevap veririz düşündüm ama bazıları muhasebe odaklı olabilir dedi, bir de işletme bilgileri de olabilir dendi ki benim 0 dır.
-
konu olarak dediğiniz gibi de olabilir bankada kredi pazarlamak gibi konularda olabilir ana mantık , verilen sayısal sözel verileri belirtilen süre içinde inceleyip yorumlayıp savunmak dediğiniz gibi kendi yorumunuzu ve alan bilginizi katmanızdan ziyade verilen bilgileri yorumlayıp savunmanız isteniyor verilen bilgilerden dışarı çıkmamanızı öneririm nacizane tavsiyem bi mülakatta kızın biri şov yapmak için çıkmıştı sonra eline yüzüne bulaştırmıştı.
-
@keynesinabv o zaman isim sırasına göre yapmışlar. Arada baya harf var ama demekki çok insan yok arada.
-
@müteahhitfikri hocam nasıl oluyor şimdi çıkıp tek tek konuşma falan mı yapıyoruz anlamadım ben yoksa komisyonu görmezden gelip kendi aramızda tartışma ortamı gibi bir şey mi oluyor
-
Komisyonu görmezden gelip kendi aranızda tartışma şeklinde oluyor
-
tamamdır hocam teşekkür ederim
-
@essra23 rica ederim
-
Özellikle İstanbullu arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim . İkinci günkü mülakat için Avrupadan Üsküdar’a geçeceğim en hızlı şekilde Üsküdar’a geçebiliyorum Üsküdar’dan genel müdürlük ataşehire hangi vasıtayı kullanmalıyım ve sabah 7den 1.5 saate yetişebilir miyim ?
-
@müteahhitfikri hocam üsküdardan marmarayla kartal metrosuna aktarma yapıp yenisahra durağında inebilirsiniz ordan da genel müdürlüğe 5-10 dk araba mesafesi var taksiye binebilirsiniz ya da otobüs var mı onu bilmiyorum 1.5 saate rahat yetişirsiniz bence