2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Müfettişlik ve iç kontrolörlük mülakatları ne zaman sonlanıyor arkadaşlar bilen var mı?
-
Sizce ne zaman acıklanır arkadaslar uzmanlık , ser gör beklenir mi acaba öyle olursa baya bekleriz gibi
-
@fablo Eğer servis görevlilerinin de eğitimi İstanbul'da yapılacaksa mart ayının ilk haftasında açıklanır bence. Diğer türlü çok yığılma olacaktır çünkü.
-
yalnız bu servis görevlilerine mülakatta bize sorduklarından daha fazla soru sormaları ve sıkıştrmaları sebep ne acaba resmen adamları ayaküstü sınav yapmışlar
-
Benim de merak ettiğim sınav sonucu, sisteme girip öğrenmemizi belirten SMS ile mi olacak yoksa her gün halkbank sitesinin duyurular kısmını takip mi edeceğiz. İyi kötü sonucu merak ediyorum ve psikolojikman siteye girip çıkmak ders çalışmamı çok engelliyor. SMS gelecekse hiç girmek istemiyorum.
(burdan sgk denetmenligi mulakat sonucu bekleyen arkadaşların sabrının önünde eğiliyorum. Biz daha sinirleri yıpratıcak aşamaya gelmedik ama kötüymüş gerçekten) -
@essra23 bizden de üzerine gidilenler vardi ama cidden çok şaşırdım ben de
-
@fablo hocam uzmanların eğitimlerini bir an önce vermek istiyoruz o yüzden erkene çekmeye çalışıyoruz demişlerdi mülakat günü ama belli de olmaz. Eğer sınav sonuçlarını açıklamasına benzerse olay uzar. Ayrıca servis görevlilerini beklemeyecekler eğitim için. Ayrı zamanlarda oluyor demişlerdi ik cı kadın.
-
En mantıklısı uzmanı açıklayıp egitme baslatmaları gibi gözüküyor o zaman umarız öyle olur hic çalışamıyorum günler ölü geciyor
-
@falanfilan benim de üzerime geldiler saylır 20 dk falan sürdü benim de mülakat ama bana sadece iktisat para konuları soruldu servisçilere hukuk maliye her telden soru gelmiş ilginç gerçekten
-
@essra23 hocam sizin puanınız kactı
-
@fablo 68
-
@falanfilan hocam sonuc mail gelir buyul ihimal. Ben servis beklemiyorum ama can sıkıntısından bu sayfayi da takip ediyorum burasi baya hareketli
-
@essra23 kimilerinden de yarım saati geçkin surdugunu duydum ama size göre bana hiç sormamislar ya. 3 muhasebe sorusu(bilanço, gelir tablosu, mali tablo tanımı) geldi ve 10 dk sürmedi. İnsan üzülüyor ya ne bileyim
-
@shady1 aynen ben de öyle takip ediyorum valla sıkıntıdan. Mail gelir mi ki hiç gelmedi, sadece test sınavı öncesi İstanbul Üni den bilgiler geldi. Şimdi üniversite ile ilişkimiz de kalmadı. SMS gelir diye düşündüm ama belli olmaz
-
Bildiğim kadarıyla sonuçları kendi aday şifremizle girip öğreneceğiz kazandınız veya kazanamadınız şeklinde yazacaktır. Geçen sene öyle olmuş cünkü
-
@fablo yalnız değilsin hocam, olası basvurabilecek ilan gelirse patladik
-
@123654 işte SMS ile bizi oraya yönlendirirler inş. Yoksa duyuruları takibe devam edecegiz
-
@falanfilan zaten açıklandığı an mutlaka buralardan haberimiz olur
-
@123654 evet o da doğru, çıkamıyorum burdan öğrenirim
-
@falanfilan size muhasebeden bunlar sorulmuş bana yeniden değerleme nasıl muhasebeleştirilir özkaynak kalemleri neler özkaynak negatif değer alır mı? Reeskont nedir nasıl hesaplanır yedek akçe oranı nedir? Hızlandırılmış amortisman yöntemine göre 200 tllik taşıtın ilk yıl ki amortisman tutArı servis görevlisi soruları bunlar