2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@mülkiyeli45 hocam ağlatmayın beni nolur bizden de zorladıklari var baya amma benim durum da hiç rahatlatici değil.
Bölümünüz nedir -
@falanfilan işletme hocam
-
@mülkiyeli45 Evet işletme okuyanlara muhasebe genelde geliyor ama bu kadar ayrıntı gelir mi ya
Reeskont, amortisman çok güzel hesaplarim ama ifade etmek çok zor. Bir de özel durum amortisman gereken taşıt amortismani sorulmuş. Heralde bir muhasebeciye denk geldiniz inşallah olumlu sonuç alırsınız hocam -
@mülkiyeli45 benim de işletmeydi iksattan sordular hep
-
@falanfilan hocam vallahi dınav açıklandığından beri iptalim ben mülkat heyecanı vs daha toparlanmadık
-
@mülkiyeli45, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@falanfilan size muhasebeden bunlar sorulmuş bana yeniden değerleme nasıl muhasebeleştirilir özkaynak kalemleri neler özkaynak negatif değer alır mı? Reeskont nedir nasıl hesaplanır yedek akçe oranı nedir? Hızlandırılmış amortisman yöntemine göre 200 tllik taşıtın ilk yıl ki amortisman tutArı servis görevlisi soruları bunlar
Gecmis olsun zorlamislar
-
@shady1 muhasebem iyidir dedim vurdukça vurdular
-
@fablo aynen kaç aydır idare hukuku notlarımla bakışıyoruz. Vicdanen masanın başına geçip buralarda takılıyorum. Bu konuda yarisabiliriz
-
Bt uzman yardımcılığı mülakat sonucu ne zaman açıklanır acaba 28 kişi geldi demişlerdi ik daki beyde 1 haftaya açıklanır demişti ik ile görüşen var mı
-
Işletme mezunuyum mulakatim 6-7 dk civarı sürdü sadace muhasebe sordular(reeskont nedir,faiz işlemleri için reeskont uygulanır mı,ozkaynaklarda azalmaya yol açan kalemler nelerdir,net işletme sermayesi nedir) uzman yard için girdim.
-
arkadaşlar siz nereye çekerseniz oradan gelirler örneğin ben yüksek lisans yaptıgım için neden seni alalım sende ales yökdil yds vs var akademisyen olursun denildi tez branşımdan bi iki soru geldi buraya yazmıyorum ki gireceklerin kafası karışmasın çünkü size böyle sorular gelmeyecek yaşadığım yeri söyleyince söyleyince gerçekten orada yaşadığımı ölçmek için bir kaç semt adı soruldu kitap okumayı sevdigimi belirtince son okudgum bir kaç kitap hakkında konuştuk niye bu tarz kitaplar sorusu geldi karşınızdaki insanların sizi elemek için değil seçmek için orda olduklarını unutmayın ve anın tadını çıkarın
-
@dumi siz hangi mülakata girmiştiniz
-
@fablo mülakat sürecine uzm yard için katıldım.
-
Ben müfettiş yardımcılığı mülakatına girdim, alandan baya bi soru sordular , Dışişleri düşünmedin mi vs dediler, ne zaman açıklanır sonuçlar bilgisi olan var mı
-
@lilit bugün mü girdiniz?
-
@lilit Mart'ın ilk ya da ikinci haftası
-
@boşluk 23 nde girdim cuma günü
-
Arayip soran yok mu ne zaman aciklanacagini arkadaslar ?
-
@shady1 hocam verecekleri cevap, bitince açıklanacak, duyuruları takip edin vs den başka olmayacagı için aramıyoruz, siz niye aramıyorsunuz
-
@falanfilan alacagim cevabi bildigim icin