2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@essra23 Üsküdar sahilde olucam beşiktaştan motorla geçicem oradan bu dediğiniz şekilde gidebilir miyim ? Anadolu’yu Kadıköy hariç gram bilmiyorum
-
İç kontrolör yard ya da müf yard. Olacak kısılersiniz banka neden otel ayarlamadı diye aglıyorsunuz arkadaslar. Genel mudurluge 10 dk mesafede bir sürü otel var. 100 liradan kimse ölmez. Onlara neden var bize neden yok demektense banka böyle bir şans verdi bana, bunu nasıl degerlendiririm diye düşünün. Mıymıntılıkla bu isler yapılmaz.
Genel tavsiyem grup mülakatlarında her zaman öyle uç tipler çıkmaz. Bir ya da iki grupta sıkıntı olur. Ben bugune kadar böyle uç tiplerin de bu mulakatlarda basarılı oldugunu gormedim. Siz sakin olun, verilen bilgileri iyi degerlendirin, iyi bir sunum yapın, yanlis da olsa savundugunuz konudan sapmayın. Zaten size sunulacak seceneklerin hicbiri yanlis olmayacak. Suruden ayrılın, verilerin icinde kimsenin savunmayacagi seyleri savunun. Faydasını goreceksiniz.
Bireysel mulakatta işi neden istediginizi ve neden o ise ihtiyacınız oldugunu mutlaka belirtin.
-
@müteahhitfikri evet hocam üsküdar sahilden marmaraya binebilirsiniz
-
@bazarov üslubunuza biraz dikkat edin bence ağlıyorsunuz falan derken. Biz sadece şikayetimizi bildirdik servisçilere böyle bir imkan tanınırken bize neden tanınmadı diye merak ettik sadece ayrıca bankanın kimseye şans verdiği falan yok buradaki herkes hakkıyla çalışarak kazandı o sınavı
-
@bazarov Hocam benim anlamadıgim bu durum neden sizi bu kadar alakadar etti de girip bu kadar gereksiz bir yorum yazdınız
Herkes burda fikrini saygı çerçevesinde yazar ama siz saygı nedir bilmiyorsunuz ki tanımadığınız insanlara mıymıy deme cüretkarliğını gösteriyorsunuz.
Evet bizler muf. ya da ic kontröl adaylarıyız ama lakin hala saygı nedir ve tanımadığımiz insalara nasıl hitap edilir bunu cevremize ogretme gayretinizdeyiz.Yorumumu kişisel algılamayabilirsiniz nede olsa sizin uzerinizden son zamanlarda yayılan bir hastalığını teşhis ediyorum ya da hastalığa parmak basıyorum.
Dediginiz konuya gelince kimse aglasmadi herkes adil olmayan bir konuyu belirtti ve adalet size bana kalan subjektif bir olgu değil. Ve herkes 100 lira banacak kadar da zengin değil vesselâm..
-
@te_go_çı es geçip yazmamayi tercih etmistim. Tercüme oldunuz çok güzel, teşekkürler...
Burada kızılan nokta fark etmediyseniz yazalım. İstanbulda görev almak isteyen müfettiş adaylarından servis görevlisi adaylarına kadar kimsenin masrafınin karşılanmamasi ve bu adayların sınavlara başvurup tercih yaparken hiçbirinin İstanbul ikametgahli olma zorunluluğu olmamasıdır. Hani mecbur da değiller kimsenin 1 gecelik masrafını karşılamaya tabi ama İstanbul dışı karşılanıyorsa geri kalan da karşılanmali idi...
Ben bir çaresine bakacağım çok şükür ama bu müfettişlik, iç kontrolör için özellikle sadece İstanbul açıldı biliyorsunuz ve doğudan gelen arkadaşlarımız da olacak. Yol bilmez iz bilmez kişiler olacak İstanbulla hiç ilisigi olmayanların...
-
BU kardeşimize destek olalım 》
-
@falanfilan Servis için mülakata kaldım. Bankanın 1 günlük konaklamayı karşılamasına ne kadar sevinsem de sizlere yapılan haksızlık için üzüldüm. Yer ayırtmasa da belli bir miktarı karşılayarak bu eşitsizliği ortadan kaldırmalılardı en azından.
Otelde kalacak arkadaşlar 15-16 Ocak'da o tarafta etkinlikler olacağı için otellerde yer bulamayabilirsiniz. Fiyatlarda gün geçtikce artıyor. Otelde yer ayırtacaksanız ertelemeyin. Otelz com gibi sitelerde indirimli odalar sınırlı sayıda oluyor.Uygun bulduğunuz yerden yer ayırtın.Ücretsiz iptal edilebiliyor.
Allah kolaylıklar versin.
Hepimiz için hayırlısı olsun. -
yarın ya da salı günü mülakatı olan var mı arkadaşlar?
-
aranızda mülakata giren yok mu hocam?
-
@josefiyne hocam uzm yard sayfasında kendi tecrübemi paylaştım
-
@arzuguler teşekkür ederim hocam.
-
sgk sonucu bekleyen var mı
-
Arkadaşlar iç kontrollük mülakat tarihi herkezin 15 şubat mi
-
Dün mülakat salonunda beklerken adayları komisyonlara yönlendiren insan kaynaklarında uzman yardımcısı olarak çalışan son derece beyefendi ve anlayışlı bir arkadaşın aktardığına göre İstanbul uzman yardımcılığı için İstanbul tazminati 650 TL. Hiçbir dil belgeniz veya tazminata hak kazandıran benzeri bir şeyiniz olmasa bile İstanbulda çalışan bir uzman yardımcısının eline aylık ortalama 3850 TL geçer dedi. Bu tutar yılın sonuna doğru vergi dilimine girdikçe azalır dedi. Buradan İstanbul tazminatı olmadan ve başka hiçbir tazminat olmaksızın normal maaşın 3200 TL olduğu anlaşılıyor. Bu brüt mü net mi bilmiyorum ama buna dair fikrimi yazının devamında paylaşacağım.
Dil tazminatı için, C seviye 350TL; B seviye 560TL; A seviye 760TL tazminat alır. Ancak bu tutarlar brüt tutarlardır dedi.
Dil tazminatları için brüt tutarlar üzerinden yatar diyip, maaş ve İstanbul tazminatı için brüt dememesi ve ayrıca aylık ortalama maaş olarak ifade ettiği tutarın yılın sonuna doğru azalır demesi 3200 TL'lik maaş ile 650 Tl'lik istanbul tazminatının (İstanbul tazminatı öyle olmasa bile en azından maaşın) net tutarlar oldukları çıkarımını yapmayı olanaklı kılıyor.
Ayrıca yılda 4 defa (3 ayda bir) olmak üzere birer maaş ikramiye olduğunu ve bir yıldan fazla süredir çalışan uzman yardımcılarının ayriyeten yılda iki maaş temettü aldığını söyledi. Yani temettüler kaldırılıp bir ay tek bir ay çift olmak üzere 18 maaş ödenen bir düzen yok şimdilik.
-
hocam bize de bayan bir uzman yard. bu ay elime b sınıfı ing. ile net 4800 geçti dedi
-
@essra23 doğrudur hocam. O tutarlara kadar varıyor dil tazminatıyla beraber.
-
Uzmanlarin bireysel mulakati devam mi ediyor ? Kontrolün 15 i teftisin 21inde mi basliyo teftişi sona mi birakmislar?
-
Uzman ve kontrol kazan yok mu arkadaslar mulakatlariniz ne zaman bitiyor
-
@shady1 dediğiniz gibi 15 Subatta İçkontrolör, 21 Şubatta müfettiş yardımcılığı mülakatları var. uzman yardımcıları bireysel mülakata girdiler diğer forumlardan anladığım kadarıyla.