2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Mülakat tarih ve yerler açıklandı.
-
Allah allah ya bize neden konaklama yok servistekilere neden var ne saçma iş bu
-
panel mülakat nedir ayrıca
-
@essra23 bireysel mülakattır diye düşünüyorum
-
Panel Mülakatı
Adayın iki veya daha fazla sayıda görüşmeci tarafından değerlendirildiği görüşmedir.
Adayın verdiği cevap ve görüşme sırasındaki tutumu hakkında farklı görüş ve yorumlar alınmasını sağlar.
Görüşmecinin bireysel önyargısını azaltmak amaçlanmıştır.
Grup Mülakatı
Bir aday grubunun aynı anda değerlendirildiği görüşmedir.
Görüşmeci(ler) tarafından başlatılan bir tartışma veya verilen bir problemin grup olarak çözümü şeklinde gerçekleşir.
Adayların liderlik potansiyelini ve biçimini ortaya çıkarmak amaçlanmıştır.
Aynı zamanda takım çalışması becerisi de değerlendirilir. -
Konaklama yok ama sabah erken saate mülakata alacaklar. Bu nasıl saçma bir şey ya.
-
Yol masrafı karşılanıyor mu dostlar?
-
@josefiyne aynen hayret bir şey ya sabahın 8.30'unda çağırıyorlar hrekes istanbulda yaşıyor sanıyor sanırım bunlar
-
Arkadaşlar verilen linke tıkladıgımda şifre kısmına gelen mesajdaki kodu giriyorum ama şifre yanlış diyor benim durumumda olanlar var mı acaba
-
Konaklama olmaması paralel evrende bizi 50 yıl geriye götürdü sabahın 8:30 unda nasıl yetişicez tam bir muamma
-
@essra23 Hayır ıstanbul da yaşasa bile istanbulun kendi içinde birçok yere trafik sıkıntısı var. Saat 8.30 için insanlar kim bilir kaçta çıkmak zorunda kalacak.
-
al işte servis mülakatına girecekler otelde kalacak bir de bununla yetinmeyip bize servis ayarlasın banka genel müdürlüğe öyle gideriz diyorlar bize niye üvey evlat muamelesi yartı bunlar ya iç kontrolörlük kazandık hata mı ettik
-
@tutankamon ben telefondan girdiğimde bana da şifre yanlış dedi pcden girince kabul etti
-
@essra23 o yine ıyi mufettis kazandik bize de yok ne otel ne servis. Bu promosyonda servisin forsunu gordunuz mu
-
@josefiyne hangi gün giriyorsunuz mülakata
-
@müteahhitfikri hangi gün giriyorsunuz mülakata
-
@keynesinabv 8-9 şubat benim hocam. Sizinki ne zaman?
-
Uzman yardımcılığı mülakatları ne zaman bitiyor bilgisi olan var mı? 2 hafta kadar sürer mi mülakatlar?
-
@boşluk mesela 11-12 ya da daha ileri tarihli olan var mı direkt ordan yola çıkılsın bence
-
@keynesinabv benim bir arkadaşım 12-13 şubatta girecek. Sıralamayı neye göre yapmışlar anlamadım. Soyadı ve ya ad sırası olsa arada çok harf var. Puam farkı desen yine çok fark var. Ben o haftanın son mülakatıyım bir sonraki haftanın ilk mülakat onunkisi.