2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@iktisatçı-0 baya riskli olur dostum
-
@fablo kaç tane İngilizce yapmamız lazım
-
@şule banka ikamet ettiği yeri tercih edenleri önde tutuyor bu aklınızda olsun
-
Burada 2 tane arkadaş ilanın geldiğinin ertesi günü bian çok sevindik iyi hoş ama şimdi başvuru konusunda kararsız kaldık yazmışlardı, aynı durum şimdi bende de oldu bu bizim gbi uzun süredir uğraşanlarda olağan bi durum mu acaba
-
Alan sorularında kpssden 80 ve üstü alanların sıkıntı yaşıycağını sanmıyorum , ingilizce barajına takılmayanlar mülakata kalır kpss ayarının üstünde soruda beklemiyorum alanda altında çıkacak soru sayısı daha fazla olucaktır
-
@iktisatçı-0 20 hocam
-
@gökalp servis görevlisi için mi
-
@ziyaretci000 hocam bazı kurumlar yaptıkları sınavları paylaşıyorlar. Kendi sitelerinde. O sınavlara bir göz atılabilir
-
@ziyaretci000 evet hocam bilişim ve elektronik diye ikiye ayrılıyor kitapçıklar. Birini seçmemiz gerekiyor. Bende muhtemelen bilişim kitapçığını alırım.
-
Arkadaşlar soru paylaşacak olan var mı? Genel kültür ve yetenekten hangi kaynakları öneriyorsunuz?
-
@iktisatçı-0 ingilizcen yoksa 40 sorudan 20 sini doğru yapmak zorundasın o da zor olur ingilizcen yoksa yapamazsın alanı full de yapsan elenirsin
-
Başvuru yapan arkadaşlar başvuru yaparken tek bir ünvanımı seçiyoruz yoksa ünvanlar arasında tercih sıralaması yapabiliyormuyuz önceki alımda olduğu gibi ?
-
@gökalp aaa bunu bilmiyordum ben.O zaman ben kayseriyi düşüneyim.Çok teşekkür ederim
-
- ve 2. gruptan girecek tüm adaylar için;
bir genel yetenek- genel kültür sorusu =0.625
bir yabancı dil sorusu yine= 0.625
bir alan bilgisi sorusu yaklaşık= 0.714 puan
herhangi bir sorunun ağırlıklı ortalama değeri ise yine yaklaşık 0.666 oluyor.
3.gruptan servis görevlisi sınavına girecek arkadaşlar için;
bir genel yetenek - genel kültür sorusu= 1
bir yabancı dil sorusu = 0.25
bir alan bilgisi sorusu= 0.714 puan değerinde oluyor.Uyku tutmayınca dört işlem yapayım belki uykum gelir dedim Belki her bir teste atfedeceğiniz önceliği belirlemede işinize yarar. Şöyle duruversin bir köşede. İyi geceler.
- ve 2. gruptan girecek tüm adaylar için;
-
@boşluk teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar ben de birşey sorcaktım . alan konusunda fena değilim kpss 85+ ama ingilizcem vasat . online bi kurs satın aldım . normalde servis görevlisine başvurcaktım ama bu online kursla sıkı bi çalışma yapsam sınava kadar sizce ingilizcede 20 soru yapabilecek kıvama gelebilir miyim ?
-
@mhmt7 dostum bence zor. Sorularin zorluguna bagli ama 1 ayda ingilizce ogrenip yapamazsiniz. Hele yds ye yakin bi test olursa imkansiz. Kaybetcek bi sey yok diyorsanız deneyin ama iş acil lazimsa risk almayin derim.
-
@mhmt7 hocam tamamen hazırlayan üniversitenin ne zorlukta yapacagina bagli gecen sene cok kolaydi oyle olursa gecersiniz.online paketleri bilmiyorum ama etrafınızda yds sinavına hazırlanmış arkadas olduysa onunla bir süre ingilizce teknik calısin bence size siklari nasil elemenizi filan gosterirse cok rahat baraji asacaginizi dusunuyorum biz gecen sene arkadaslarla oyle yapmistik iki arkadasim da gecmisti baraji seviyeleri 30 yds idi
-
Alıncak uzman sayısı daha az bu yıl soru sayısı 40 a düşürüldü ve istanbul üni hazırlıycak bunları göz önünde tutarsak sahsi fikrim İngilizce kolay olmayacak gecen seneden bi iki tık zor olucak.
-
Geçen yıl yapılan sınava BT uzman yard. için girmiştim, ancak eem mezunu olduğum için alan sorularında 60 doğruyu sağlayamadım, ve mülakata katılmaya hak kazanamadım. Bu yıl elektronik ve bilişim olarak ayrılması bir avantaj olabilir , ancak sonunda mülakat olması gerçekten torpilsiz girebilme şansımız var mı sorusunu da doğuruyor. Karar verme aşamasındayım. Herkese kolaylıklar diliyorum.