2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@shady1 bakalım bilmeyen biri arar belki bi sürpriz olur diye bekliyorsunuz anladım
-
İstanbul da yapılan mülakatlar bitti mi acaba
-
@limonluk istanbulda yapılan mülakatlar bitmedi 6 martta sanırım son tarih ama istanbul için yapılan mülakatlar bitti.
-
Ne zaman aciklaniyo bu teftis ya arasak soylemiyolar mi ?
-
servisçileri beklememiz çok saçma aynı anda eğitime alınacağız desek o kadar kişiye nasıl eğitim verecekler anlamadım bizim mülakatlar biteli kaç gün oldu hala diğerlerini bekliyoruz
-
@essra23 bence servisi beklemiyoruz . onceki yilda mesela teftis ile servis ayri ayri aciklanmis
-
Merhaba,
3 kere İnsan Kaynaklarını aradım ama ulaşamadım çalıyor fakat açılmadı. Ulaşan ve süreç hakkında bir şeyler öğrenebilen var mı acaba ? Ne zaman açıklanacak teftiş mülakatları ? Hepsi birlikte açıklanmaz diye düşünüyorum ben de, belli olanların açıklanması daha mantıklı gibi. -
bir haber yok henüz. serviste bugün son gün mülakat için. ama uzman, iç kontrol, istanbul servis çoktan bitti. hiçbirinden bir haber çıkmadı daha. hepsi aynı anda açıklanacak gibi görünüyor.
-
@nairu24 hocam teftişin bizi aradigi numarayi deneyin derimb
-
@shady1 Aklıma geldi de bulamadım numarayı. Siz denediniz mi ?
-
@nairu24 arkadaşlar maalesef aramak çare değil. Garanti veriyorum kim ararsa arasın ik cı tarih vermeyecek çünkü kendi de bilmiyor ki şu zaman açıklanacak desin.
-
Ne zaman iş başı yapılır acaba
-
Arkadaşlar öğrenmeye çalışan arayan vs var mı
-
Kazanan tüm forumdaşları tebrik ediyorum. Hepinize hayırlı olsun. Benim teftişti ve olmadı maalesef. Burukluk yarattı tabi ki gerçekçi olmak gerekirse, ha ilk elenişimiz olmadığı için biraz daha hissizleştim sanırım. Lakin daha çok bir öfke ve sorgulama içerisindeyim. Çünkü arkadaşlar şube,ev, grup, panel mülakatları hepsi dört dörtlük geçmişti en ufak bir aksilik dahi olmamıştı. Panel mülakatında sorulan soruların hepsini tam anlamıyla cevaplayıp komisyondakilerin de takdirleriyle karşılaşmıştım. Bu sebeplerden dolayı bi beklentim vardı bu yüzden sorguluyorum ve olmaması için bir neden bulamıyorum. Hakkıyla giren arkadaşlarımı töhmet altında bırakmak istemiyorum kimse sakın yanlış anlamasın herkes "referans" ile girdi diyemem, buradaki bir sürü kardeşimin emeklerini ben bu işin içinde olan biri olarak gayet iyi biliyorum bu kadar net konuşamam lafım meclisten dışarı lakin süreçte işin bu ayağının çok önemli olduğunu ben bugün bir kez daha kendi adıma görmüş oldum. Yani yetersizliğimi bilsem veya mülakatlarımda nokta kadar eksiklik olsa tamam diyeceğim ama hiç bir sıkıntı yok
Her neyse arkadaşlar asıl yazış sebebim kazanan arkadaşlarımı canı gönülden tebrik etmektir. Başarılar diliyorum. -
@nairu24 iç kontrolorluk ten elendim ve soruların hepsini fazlasıyla cevapladim ama kesinlikle kıstasları bu değilmiş neye baktılar ne istediler bilemiyorum fakat bilginin çok arka planda kaldığı bir mukakatti arkadaşım
-
@nairu24 @jacky-boy Aynen iç kontrolörlükten elendim ve mülakatım fena değildi. Hatta yerine göre grupta abuk subuk cevap veren ve silik insanların da seçildiğini gördüm. Anlaşılan düzgün konuşan ve gerçekleri söyleyen insan pek aramıyorlar. Herkes için diyemem ancak referansın bir kere daha ön planda olduğunu anladım. İlk defa elenmediğim için pek dokunmadı ancak bu kanıksama da hoşuma hiç gitmiyor doğrusu. Kazananlara başarılar dilerim.
-
@bluephantom hocam uzman yard yada servis teklifi gelir mi acaba bı bilginiz var mı
-
@jacky-boy Kesin konuşmayayım ancak zannetmiyorum zira İK'daki arkadaşım gerekli insan sayısını elde ettik dedi. Ayrıca bazı elenen adayların sayfasında başka pozisyonlar için uygun bulundunuz denmiş. Yani alacaklarını zaten almışlar. Pek ümitlenmeyin derim.
-
valla ben de elendim ancak pek koymadı .Sebebine gelirsek bu 3.defa mulakat elenısım artık umursamıyorum.Ancak Komisyon üyelerinin ahmaklığı beni benden almıştı.Yönetim kuruluüyelerinin isimlerini eksik sayınca bana şöyle demişti . ''Biz zamanında plakalarını bile ezberlerdik.'' Yani kısacası bunlar liyakat değil köpek arıyor.
-
@bluephantom aynen bende duydum bazı elenenlerin sonuç sayfasında direk uzman yard teklifi çıkmış hayırlısı ne diyelim