2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@snc61 ben de alabilir miyim ??
-
İnanın burdan foto paylaşmayı bilmiyorum tarif eden biri olursa atayım isteyenlere
-
@W-S-Jevons hocam Halkbank maaşı ile ziraat maaşı aynımıdır acaba İstanbul tazminatı her 2 bankadada ne kadar kesin olarak biliyomusunuz
-
Oh basvurular bitti dagilalim her an degistirecek gibiydim bi rahatladim bitince
-
@duranvarlık ne yazdınız hocam
-
arkadaşlar maliye deki kamu maliyesi kısmını nerden calısmak lazım yani kamu gelirleri kamu harcamaları konuya dahil mi ?
-
@atakantoprak hocam bence dahil. Eğer kpss altyapımınız varsa soru çözerek üzerinden geçin ben öyle yapacağım. Zaten 5 soru çıkacak.
-
@gretchen eyvallah hocam evet var, ama soru kaçırmak istemiyorum geçen yıllarda değişik yerlerden sorular cıkmıs msela tarih demiş ama sadece inkilap dan cıkmıs
-
@fablo antalya servis hocam siz?
-
@atakantoprak inşallah sınavımız güzel geçer. İnsan emin olamıyor sınavı hazırlayan ünivetsite de değişti. kpssdeki gibi de olabilir. Üzerinden geçmekte fayda var diye ben Osmanlı Tarihine de bakıyorum. Keşke alan dersi bazında her dersten ne kadar çıkacağı belirtilseydi ilanda. Makrodan mikrodan şu kadar çıkar gibi.
-
@gretchen anıl hocaya sordum kamu maliyesi maliye teorisi+kamu harcamaları+ kam giderlerini kapsıyormuş
-
@snc61 ben de istiyorum mümkünse
-
halkbankın kapatılacağı başka bir bankaya devredileceği vs. söylentiler var sosyal medyada olabilir mi böyle bir şey olsa da işe alım sürecini falan etkiler mi çok korkuyorum valla işsizlik aldı başını gitti zaten hayırlısıyla bir yere girseydik
-
@gerha bende baktım şimdik ciddi gibi duruyor
-
@gerha Başbakan Yardımcısı Şimşek, Halkbank'ın bir başka bankaya devredileceği iddialarına ilişkin, "İlgisi yok, BDDK gerekli açıklamayı yapacak" dedi.
-
@gerha
Gerekli açıklama gelmiş. Yanlış anlamadıysam;
''16/11/2017 tarihli ve 30242 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Bankaların Birleşme,
Devir, Bölünme ve Hisse Değişimi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair
Yönetmelik'' adındaki yönetmelik Halkbank'ın devredileceğine yönelik yorumlanmış. Ancak BDDK: 'Yok kardeşim, bu yönetmeliğin ismi anılan bankanın devredileceği ile ilgili bir sonucu yok' demiş. -
-
bi sorun yok arkadaşlar. zaman daraldı. sıkı çalışmaya devam
-
Dostlar, müf-kont-uzm grubunda her bir sorunun kaç puan değerinde olduğunu bilen var mı? Herhangi bi katsayı belirtilmemiş 100/150=0,66 şeklinde mi olur acaba?
-
@iyimser16, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
olur
soru sayısı dağılımı tablosundan anladığım kadarıyla gy-gk ve ingilizce soruları 0,625 puan ve alan soruları 0.714 puan değerinde