2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@jimgordon haklısın hocam çok teşk ederim:) bn dikkat etmemiştim görünen bizde alan ve ingilizce bayağ belirleyici olacak.
-
@iyimser16 rica ederim Evet öyle olacak sanırım. Soru sayılarının azalmış olması da sınavın yeteri kadar ölçücü olmayacağını düşündürtüyor bana
-
@jimgordon hocam ölçer mi ölçmemez mi bilmiyorum ama istanbul üni.”nin sınavı yapması ve soruların azalması zor bi sınav olacağını düşündürüyor bana
-
Arkadaşlar geçen sene Atatürk Üniversitesi'nin hazırladığı sınava girmiş birisi olarak söylüyorum, sorular kalitesizdi ve abuk sabuktu. Halkbank bunu anlamış olacak ki, İstanbul Üniversitesi'ne hazırlatıyor. Soruların daha az olması ve hazırlayan üniversitede göz önüne alındığında, şahsen soruların seçici ve biraz daha zor olacağını düşünüyorum.
-
@deschain dostum bu isletme iktisatindan tut faiz sorularina kadar yabanci oldugumuz sorular cok geliyo mu?Bankacilik bilgileri v.s
-
@deschain İstanbul Üniversitesi'nin açıköğretimi de Atatürk Üniversitesi'nden farklı değil. Yine abuk sabuk sorular görürseniz şaşırmayın.
-
Hocalarım ben ilk defa banka sınavına gireceğim ancak İngilizce bölümünde yanlış cevapların doğruları etkilemediğini duydum doğruluğu var mıdır eğer doğruysa diğer bölümlerde de aynı durum söz konusu mudur teşekkür ederim şimdiden iyi çalışmalar
-
@emrmjdc doğrudr tüm soruları işaretle kardeşim
-
@iyimser16 ingilizce dahil hicbir alanda yanlış doğruyu götürmüyor
-
@zenginmemur Geçen seneyi baz alarak söylüyorum, o sorulardan fazla gelmiyor. Fakat bu sene nasıl olur bilemem tabi
-
@titoizm O zaman biraz daha detaylı çalışmak gerek desenize
-
@deschain İktisadı sağlam tut gerisi o kadar kasmaz. Halkbank'ın iktisat soruları belirleyici!
-
Şurada güzel banka muhasebesi ve bankacılık notlarını paylaşıyorlar arkadaşlar. https://www.instagram.com/atanmanabak/bağlantı metni
-
Arkadaşlar sınavda servis görevlisi için ingikizceden en az kaç doğru yapılmalı müfettiş ve uzman yardımcılığı gibi en az yarısını mi doğru yapmaliyiz
-
@fatoss21 Serviste öyle bir şart yok hocam.
-
Arkadaşlar sizce işletmeye çalışmama gerek var mı sorulma ihtimali nedir
-
@keynesinabv mumkunse çalış
-
zaman daralıyor konular yetismeyecek gibi ne yapmak lazım bi önerisi olan var mı
-
@jamiryoo oldugu kadar
-
Dostlar şimdi belki konuşmak saçma ama bi fikir olması açısından bi yazayım dedim,
Gk/gy=240,625=15
İngilizce=310,625=19,375
Alan=45*0,714=32,13
Toplam=66,505
Sizce ortalama bu doğru sayıları uzmanlık için mülakata çağrılmaya yeterli olur mu?