2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@gerha Halkbank genel müdürü Osman arslan, Halkbank'ın kuruluşu 1933, faaliyete geçişi 1938,
Aktif büyüklüğü 279.7 milyar TL, Türkiye'nin beşinci büyük bankası, 2017 yılı içinde açıkladığı net kârı 1 milyar 219 milyon TL. Bankanın sitesinden bulabildiklerim -
@bizedemilololo ek olarak bankanın %51lik hissesi varlık fonunda. Yönetim kurulu başkanı:Recep Süleyman Özdil. Ödenmiş sermayesi: 1.250.000.000 halkbanka dahil edilen bankalar:tübank, sümerbank,etibank, türkiye emlak bankası, pamuk bank. Yurdışında şube ve temsilciklerinin olduğu yerler:kktc, iran, bahreyn, ing
-
Gecmis olsun cumleten
-
Osmanlı tarihi ne alaka inkilap falan sormadılar
-
Sınav için yorumun tarih soruları çok tuhaftı. Hukuk beklediğimden zordu.iktisat kolay geldi bana. Hakkımızda hayırlısı inşallah çabuk açıklanır.
-
Hukuk ve tarih çok zordu
-
Sınavın içine mini yds koymuş adamlar iktisat hariç tuhaf bir sınavdı
-
@kpssa34 hocam ilk uygarlıklardan bile sormuşlar.
-
Hukuk ve tarih zor geldi ayrıca ingilzce müfettişlik için uygun olabilir ama uzmanlık için ağırdı.Süre uzun bunaltıcı bir sınavdı.
-
Tarih neydi öyle ya
-
Bana bayağı zor geldi ya özellikle geçen yılki ile kıyaslayınca bayağı zordu
-
Hukuk ve ingilizce cidden zordu tarihte o kadar gerek yoktu bence gereksiz sormuşlar
-
Dostlar şu genel kültür genel yetenekte hatırladıklarınızı paylaşsanız benim çok kötüydü de
-
Kendimi bir an istanbul hukuk vize sinavinda falan sandim o kivamdaydi resmen hukuk sorulari bu kadar zor sormanin manasi nedir ya çok sinirlendim yemin ederim genel kultur desen al birini vur otekine ingilizce bana çok kolay geldi Bilemiyorum artik nolur
-
Şimdiye kadar yapılan tüm YDS ve YÖKDİL sınavlarından daha kolay İngilizce soruları vardı.
Hukuk orta şeker, İktisat ise kolaydı.
Muhasebem iyi olmadığı için pek yorum yapamam ama ağır soru yoktu.
Oldukça kolay bir sınavdı. Geçmiş olsun herkese.
-
@jarvis sonuçlar açıklanınca o kolay diyen ağzın başka şeyler söyleyecek eminim
-
@kazm Zor muydu sınav hocam? Benim konuştuğum kimse zor demedi.
-
@jarvis sen halk bank sınavına girdiğine emin misin?
-
Gercekten zor bır sınavdi alanda soru sayısının fazlalığı baraj sorunu yaşatmak ama ingilizce zordu ve çoğu kişiyi baraj sebebiyle eleyecetir
-
Sag ve tam dogum şıkkı olan sorunun cevabı neydi arkadaslae