2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@falanfilan Güne mail yağmuruyla başlamışlar muhtemelen o yüzden de çabuk güncellenmiş
-
@bizedemilololo evet kesinlikle öyle, ben adres için yazmıştım sadece. Süre için de düzeltme yapılmış. 60 bin miydi başvuru bilmiyorum da en az 1000 tane mesaj almışlardır.
-
Arkadaşlar geçen senelerde müfettiş yardımcılığına başvurmuş olan var mı? Onda da uzmanlık ya da servis görevlisi gibi puan sıralaması yapılıyor mu mülakat öncesi, yoksa sadece mülakat daveti mi geliyor? Eğer yapılıyorsa,kaç puanla kapatmış bilen varsa bi aydınlatabilir mi?
-
Arkadaslar, yanlış da olsa size mesaj gelmis bana ulasan bi mail yok henuz halkbanktan.
-
@officialsecret sınavdan mülakat sürecine kadar her şey aynı 75 yada 74le kapatmıştı emin değilim ama +70 oldugundan eminim
-
Şu sıralama mevzusuna tam açıklık getirilse iyi olurdu aslında. Mesela 72 aldım ve müfettiş yardımcılığı mülakatına kalamadım, 2.tercihim iç kontrolör diyelim, öyle mi bakılıyor acaba olaya.
-
@deschain hocam bu konuyla ilgili halkbank.istanbul.edu.tr adresine mail attım gelen cevap bu;
Merhaba,
Değerlendirme şartları hakkında açıklama sınav ilanlarında yapılmıştır. Bunun dışında farklı bir bilgi banka tarafından verilmemiştir. -
@deschain tercih yaptırdıklarına göre sistem aynı üniversite tercih sistemi gibi düşünün.
Atıyorum 75 puan aldınız. 1. Sıra tercihiniz müfettişlik ve puanınız müfettişliğe yetmezse 2. Sıra tercihinize bakılacak aynı şekilde.
Puanınız tüm bölümlere yeterse ama siz 1. Sıraya uzmanlığı koymuşsanız diğer tercihlerinizin önemi yok 100 puan dahi alsanız uzmanlık için mülakata gireceksiniz -
@ozzybz Bende öyle düşünmekle beraber emin değilim. Fakat müfettişlik 70 altında kapatmaz gibi geliyor bana yine.
-
@deschain puanlama 100 üzerinden değil mi yani 106-107 doğru yapmalıyız en az
-
@pied Ben 70'i puan olarak söyledim. Geçen sene 73le kapattı. Bu sene nasıl olur bilinmez.
-
Sinavda ki tarih konuları tam olarak nerden başlıyor acaba?
-
@amorro-robinson trablusgarb
-
@duranvarlık teşekkürler
-
Arkadaşlar grupta genel kültür ve bankacılık için kaynak soranlar vardı. https://yadi.sk/i/QrdqWfLR3PkA8v vakti olan burayı incelebilir.
-
İngilizcede kısa sürede ne yapabiliriz faydalı nerden bakabiliriz yok mudur bir yardım edebilecek
-
@maxmin ingilizce de kısa sürede yapılabilecek en makul şey sık kullanılan fiilleri ezberlemektir.
-
@duranvarlık teşekkürler
-
güncel olaylarla ilgili ne sorulabilir aklınıza gelen bir şey var mı ? belki ayla filmi ve Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattıyla ilgili soru gelebilir. herkese yarın başarılar diliyorum sınavda
-
@gerha tuik verileri. İşsizlik oranı %10.6 istihdam oranı %48 işgücüne katılım oranı %53.7. En fazla ihracat yapılan ülke 1)almanya 2) ing 3) ırak ithalatta ilk sıra 1) çin 2) almanya 3) rusya 4) abd. Bunların dışında aklıma gelenler Naim Süleymanoğlu, Halil İnalcık'ı sorabilirler