2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@jarvis zor değildi ama abuk subuktu. mesela muhasebe sorusu göremedim ben bi düşün muhasebe denince aklına ne geliyor ? kur hesapları stoklar ticari mallar ne bileyim. saçmaydı yani sonra o genel kültür? tek kolay yani genel yetenekti onun dışında tüm alanlar abuk subuktu net doğru diyemiyorum yani
-
@fablo ayırtım gücü ve ergin olmak yaptım. Soruda kullanma dediģi için fiil ehliyetini soruyor diye yorumladım.
-
@dellafeu tam soru neydi? Cunku kisi tam ve sag dogum ile medeni hak elde ediyor diye hatirladim.
-
@gretchen Peygamberimizin hayatından da din kültürü de var mış demek
-
Hak ehliyeti diye yorumladım cenin dedim kişilk sag ve tam dogum ama ya soru acık degildi yda ben yanlıs anladım
-
A grubu ingilizce testi 37 ve 38. soruları boş bırakmamız söylendi. Sizde de aynı şekilde mi oldu? Sizce sorular doğru mu kabul edilecek yoksa 38 soru üzerinden değerlendirilip baraj 19 mu olacak?
-
bedir savaşı filan ne alaka? hangi tarih müfredatında var o ayrıca inkılap tarihi soruları nerede ? Atatürk nerede millettin büyük mücadelesi nerede? namık kemalin şiirlerinde mi ?
-
tamam unuttuk Atatürk'ü filan diyelim de bu kadar uğraşmasınlar soru hazırlarken nasıl kamufle ederiz diye
-
@auditprospect medeni hakları kullanmak için diyordu sanırım. Sahip olmak için hak ehliyeti, kullanmak için fiil ehliyeti diye hatırlıyorum.
-
@kazm Sorular çok özentisizce ona katılıyorum. Muhasebem iyi değil ama koskoca iktisatta eğim, esneklik, IS-LM, düşük mal hiçbir şey yoktu. Ben de iktisatı hiç beğenmedim.
-
Atatürk bu şekilde unutturulamaz. Bu çok ayıp cidden. Tarihte alakasız soruların müfredatmış gibi gösterilmesi hiç hoş olmamış.
-
@iyimser16 ikilemelerle ilgili bir soru vardı. 3 tanesi zıt anlamlıydı diğer şıklardaki ikilemeler yalan yanlış ve mırın kırın. ben mırın kırın yaptım ama bence hatalıydı soru. matematikte işlem sorusunu 66 buldum. bi saedeleştirme sorusunu da 1 ya da -1 buldum
-
@dellafeu 3 tane olacak. Soruda fill ehliyetinin şartları isteniyor.
- Ergin olmak,
- Ayırtım gücüne sahip olmak,
- Kısıtlı olmamak.
-
İktisat ta gresham kanunu,ilk planlı ekonomi,büyüme ile ilgili,denge miktarı, rostow un aşamalar soruları vardi
-
Tapu kutugune tescille ilgili bie soru vardi o soruyu ne yaptiniz
-
@alchemist Taşınmaz rehni yaptım sanırım
-
@gundalko şıklarda tasinmaz rehni mi yoksa ticari isletme rehni mi vardi hatirlayadim ama
-
@irmak sana unutturamazlar ama yeni gelen gençlere bunu yapacaklar bak şu anki tarih kitaplarına filan sor çocuklara kaçı Atatürk hakkında ne biliyor. valla konu sapıyor ama bu durum çok canımı sıkıyor.
-
@kazm sorma benim de canım sıkkın evet yeni nesil için çok sıkıntılı, bir yerde patlayacağız da bilemiyorum hocam çok üzülüyorum,sinirleniyorum. Bir fırsatım olup bakmıştım malesef toplam 5 sayfa bahsediyorlar koskoca Atatürk'ten
-
mecra yaptım ben