2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@meri merhaba. ben bt bilisimden girdim. alani degerlendirmem gerekirse bence sorular basitti. cerezlik bir dolu soru vardi. uzerine cok calistigim konulardan o kadar kolay sorular gelince o sorulardan bir avantaj elde edemeyecegimi dusundum. benim sinavim ne cok kotu ne cok iyiydi. ama sorularin yarisini dogru yaptigimi dusunuyorum. sen hangi alandan girdin? senin sinavin nasildi?
-
@jakuppp hocam geçen seneye oranla kesinlikle zordu ve bence büyük belirleyici olacaktır çoğu kişi doğru sınırına takılabilir fakat zor olmasına ragmen sınavda belli bir standardı olan ve saçma soruların pek olamadığı tek bölüm ingilizce bölümüydü
-
@bestof92 Bende hukukta zorlandım açıkçası. Keşke daha fazla çalışsaymışım hukuğa. Genel kültür zaten zordu.
-
Bretton woods un cevabi nedir arkadaşlar ?
-
Yanlis kitapcik cozenler yuzunden sinav iptal olmaz heralde ne olacak bu arkadaşlarin durumu cok ilginc bir sinavdi
-
Her alandan barajı gecenin umudu olabilir mi uzmanlık için sorulara bakılırsa
-
@deschain hocam büyük çoğunluk için durum böyle ben de hukuktan 11-12 doğru yapsam şükrederim valla genel kültür zaten Allah'a emanet yarısını yapabildiysem iyi
-
Arkadaslar cek hamiline duzenlenebilir yanlis olani soruyordu 30 gun degil 1 ay olacakti Keside ve odeme yeri farkli olan yeri soruyordu
-
@fablo hocam ben olacağını tahmin ediyorum fakat burada belirleyici muf ve iç kont den elenenler olacaktır bunlar yüksek kapatırsa uzmanlık icin de sinir biraz yükselebilir ama genele baktığımızda sınavın zor olduğu aşikar ben puanların yüksek olacağını düşünmüyorum
-
@bestof92 DiCaprio'nun shutter island filmi ile oscar alması lazımdı zaten ama ben ben affleck'i biliyorum, casey affleck kim yahu? Dicaprio yaptım yanlış sanırım. Lidyalıların bulduğu para nasıl elektron oluyor, demir yaptım o da puff Coğrafyda buzulu doğu karadeniz, sakarya deltasına debi dedim, ölçek sorusu 3,8 y da 3.9 km gibi bir şeydi, çarptım onları Piri Reis'e korsanlık dedim, korsanlık yaptı mı yahu o adam? En çok borcumuz fransaydı onu kitapta görmüştüm. Türk dünyası şehri falan vardı bişkek yaptım ama yanlış o da
-
@meri bende elektronikten girdim sınav normaldi. Ben Adana'da girdim 20 kişi filan vardı ve sınıfta boş yerde vardı sanırım toplam 20 kişi Adana'da.
-
Bayanların çoğu ilk sıraya uzmanlık yazmış deniliyor arkadaşlar. Zira benim sınıfta sınav başlamadan önce konuştuğum 2-3 kişi de öyle söylemişti.
-
@jakuppp hocam bende onu düşündüm ama e şıkkı makbuz hükmünde kesin yanlıs
-
@bestof92 peki hocam uzmanı 1 e yazan işin bi avanataj var midir
-
@bestof92 o doğru hocam excessively, diğeride supervise merkez bankasının işlevleriyle ilgiliydi piyasayı denetler ve......
-
@shady1 altın külçe standartı diye hatırlıyorum,
-
@iyimser16 katılıyorum bişeyler yapılmalı mail atılacaksa mail ya da başka bişey
-
@deschain fransa gk gy in içindemiydi kardeşim şayet öyleyse çok sevinirim, o bu değilde sonuçlar açıklanacanak gkgy 16-18 arası bi doğruda kaldığından koca sınavı çiz:( bu ne adaletsizliktir yaa
-
@fablo 30 gün doğru mu yani
-
@jakuppp makbuz hükmü kesin yanlıs 30 güne bende takıldım