2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Hangis özel hukuk degildir sorusunda şoka girdim yıllarca özel hukuk diye calıs sonra hiçbirinin özel hukuk olmadıgı gercegiyle karsılas vay be daha neler görücez
-
@fablo yaa bide şu hangisi dolaysız vergidir diye mi ne bi soru vardıonu bi türlü hatırlamıyorum. Yaa adamlar resmen bizle eğlendiler yaa dalga geçtiler
-
@iyimser16 vallahi hocam sinirlerim bozuldu sınavda hersey zor gereksiz bide 2. Kılıcaslanı acaba kim yazdı neden yani sebebi neydi ki
-
Türkçede zamirlerle ilgili bir soru vardı ne yaptınız ?
-
@esra-uz belgisiz zamir yoktu belgisiz zamir olmasi lazim
-
İşaret zamiri dedim bende
-
@lessismore gelirin nüfusa bölünmesi kişi başına geliri buldurur. Yani bir sabit bir oran. Kitapta yazan doğru büyüme hesabı hem üretimdeki artış oranı ile yani gsyih daki artışlar ile
Ya da kişibasina düşen artışlar ile bulunur. Yani Sadece gelir nüfusa oranı olarak değil de yine gelir nüfus oranındaki artış şeklinde hesaplanir.Cunku gsyih / nüfus hesabında sabit gelir miktarı var. Tek başına hiçbir işe yaramaz.
-
@fablo kardeşim 1. Kılıçarslan değilmiydi o yaane hale soktular bizi
Bende işaret zamiri yaptım, orada “bu” vardı ama işaret değildi benceyani inş değildir -
@iyimser16 bu söz vardı aynen sıfat oluyor çünkü dedim evet 1. Kılıcaslan dogru o kadar ilgiiszim
-
Arkadaşlar 1.kilicarslan hangi soruydu ya hatırlayamadım
-
Dostlar muhasebede faaliyet kar/zarar sorusuna genel anlamda herkes 5 bin zarar diyor ancak soruda yurt ici satislardan ziyade diğer gelirler kalemi de vardi ve ben onu da dahil ederek 5 bin kar buldum. Ben mi yanılıyorum cevapta acaba?
-
@falanfilan hocam nüfusu nasil sabit aliyosun ? bence bu çelişkili bir soru kardesim yani sorun gene soruyu hazirlayanlar da ama bence de cevap sizin dediginiz gibi
-
@lex-fori kimse vardı belgisiz zamirdi ben sen o biz siz onlar yok diye ben kişi zamiri yaptım
-
@lessismore Hocam tanım doğru ama geniş bir tanım.Yanılmıyorsam 1950-60'lardan sonra kalkınma ekonomiler için önemli olmaya başladı ve ayrı degerlendirilmeye başlandı.Yazdığınız tanım büyüme kalkınma ikisini beraber değerlendirmiş gibi geldi bana.Ancak büyüme dersek yalnızca milli gelir artışı.Büyümeyle nüfusun şuanki düzende pek bir alakası yok.Ülke nüfusu %50 artmış olsun gsyih da %20 biz yine de ekonomi büyüdü diyoruz bir bütün olarak değerlendiriyoruz.
-
muhasebe de güvenlik oranı vs gibi sorular vardı cok uç sorular olmuş
-
@friedrich-hayek 5000 kar olmali diger gelirleri de dahil edicez
-
@friedrich-hayek yanilmiyorsun kardesim diger gelirler de dahil edilecek brut satiar icinde o da var eger stmm den baska maliyet yoksa 5000 tl kar olmali cevap
-
@esra-uz kimse değil kim diye soru zamiri vardı
-
@cokkoprens siz de mi belgisiz zamir yaptiniz ?
-
@lex-fori evet