2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
banacevap işaret zamiri gibi geldi
-
@lessismore yok gerçekten çok absürt soru var hak veriyorum sana ama iktisat okuduğum için lisans eğitimimde bu tarz sorular çözdüm. Yanlışlık yok. Şıklar her zaman ayartmalidir kişiyi yanlışa götürmek için ve doğruyu insanın gözüne sokmamalidir. Mesela bu soru eleyici olmuş.
-
@friedrich-hayek onu olağan kar ı bulmak için kullanıyoruz. /
Faaliyet karından sonraki işlem. Son gün formüle baktığım için aklımda kalmis -
@falanfilan neyi olagan kari bulmak icin kullaniyorsun diger gelirleri mi?
-
@falanfilan. Brut satislarin icinde
1-yurtici satislar
2-yurtdisi satislar
3-diger gelirler vardir hocam bunu her turlu kullanirsin ister olagan kar istersen faaliyet kari -
@jamiryoo böyle isaret zamiri vardi
-
@falanfilan hocam dedigin diger olağandışı gelir ve karlar sanirim
-
Bilançoda yer almayan finansman giderleri miydi?
-
@esra-uz evet hem gelir tablosu hem de maliyet hesaplarinda finansman gideri bilancoda yok
-
matematik te kare içinde x okla x kare+2x gibi gösteren değişik soru vardı o nasıl birşeydi sınavın son 10 dk sını ona ayırdım hiçbiey anlamadım kafa yoğundu ondan mı anlamadım bilmiyorm
-
Gk gy cok sıkıntılı barajın altında kalmayız inşallah
-
@fablo inşallah
-
@iyimser16 oyle diyorlar
-
@jamiryoo bende isaret zamiri goremedim
-
@cokkoprens bende defalarca baktim.neyi kaciriyorum diye ama yok
-
@lex-fori gelirlerin dahil edilgi olagan kar degil mi
-
@luck "diger gelirler" olagan karlar icinde bir hesap degil hocam. Brut satislar in icinde olan bir hesap internetten bir gelir tablosu ornegi indirip bakmanizi tavsiye ederim
-
@cokkoprens hocam kutu içindekinin 2.kuvveti+1.kuvveti+0.kuvveti şeklindeydi mantık. yani x^2+x^1+x^0 => x^2+x+1
Dolayısıyla soruda da kutu içinde x-2 olduğu için (x-2)^2+(x-2)^1+1 yazıp eşitleyince çıkıyordu sonuç -
@luck böyle vardi hocam
-
@armindo x2-3x+3 ten nasıl bı sonuc buldunuz ?