2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@pluton soru kökünde kutu içinde x=kutu içinde x-2 eşitliği vermişti. onları eşitliyoduk hocam.
-
@lex-fori oo baya ince ayrintiymis
-
@armindo tamam işte bu eşitliğe ulasiliyodu ordan
-
@armindo ikinci denklemde x gördüğümüz yere x-2yazinca söylediğim denklem çıkıyor ordanda x i bulamıyoruz siz bulduysaniz aciklamissin sınav sonucu kadar çok merak ediyorum
-
@lex-fori diğer gelirler normalde de olağan karı bulmak için kullaniliyor. Olağan yazmak zorunda değiller. En azından şu ana kadar çözdüğüm sorularda böyleydi eminim. Hadi bunu geçtim ayrıca yurtiçi yurtdışı diye belirtilmedi brüt satışlar dendi. Dikkatini çekerim. Ama senin dediğin ayrıntıyı gerçekten bilmiyorum ve yazdigina göre doğru olduğuna eminim. Bu bilgiyi de tekrar edince notlarıma ekleyeceğim.
Mail attım ben de inşallah sorular açıklanır da yanlıslarimizi anlarız. Böyle havada kalıyor. Hem sizin için hem benim için. Cidden yanlışsan en azından soruyu görerek aklımda kalacaktır. -
x^2+x+1=(x-2)^2+(x-2)+1 => x^2+x+1= x^2-4x+4+x-2+1 =>>>x=1/2 çıkıyor, böyle buldum sanırım
-
@armindo fonksiyon sorusu gibi bir şey yapmışlar ama yok olmamış. Yine zor sorsunlar ama eğer böyle çözülüyor sa cidden çok mantıksız geldi. Ben de limit sorusudur dedim 1/4 diye salladım. Tutmuyor o zaman.
-
@falanfilan yok bunu biraz sayısal mantık gibi sormuşlar sanırım, ales tarzı. kutunun içindekiyle karşısındaki arasındaki ilişkiyi bulmamızı beklemişler. görürsen çok kolay ama göremezsen ızdırap oluyor bu tarz sorular.
-
@falanfilan hocam yukarida bir arkadas de demisti senin bahsettigin diger faaliyetlerden olağan gelirler yuksek ihtimal cunku "diger gelirler" farkli bir hesap.
-
@armindo tamam işte burda x2-3x+3 çıkıyor umarım 1/2 dir cevap bende öyle isterim çünkü salladım 1/2 diye fakat olmuyor kardeşim neresinden tutsak olmuyor elimizde kalıyor
-
@deschain neoklasik değil o sorunun cevabı. Fizyokratlar.
-
@lex-fori ama dediğim gibi yurtiçi satışlar diye ayrı belirtseydi tamam ana brüt satışlar vardı yani dediğin diğer gelirleri de kapsayan. Bu ayrıntı da doğru olmasını engelliyor ama. / neyse yine dikkat edeceğim inş seninki doğrudur çünkü ben İngilizceden büyük ihtimal mülakata kalamayacağım.bari size yarasın bi soru bi sorudur nediyim.
-
bm sorusunun cevabi 5 degil mi
-
@lessismore, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
bm sorusunun cevabi 5 degil mi
15 olmalı. 5 daimi üye var ama 10 tane de geçici üye var.
-
@haytanınbiri hocam bu soru gy-gk bölümünde miydi?
-
@meri ben girmedim hocam. İnşallah başarılı olursun.
-
bedir savaşı ile ilgili soru tam olarak neydi? "sonuçlarından biri midir?" diye mi soruyordu yoksa "sonuçlarından biri değildir?" diye mi soruyordu? sorunun cevabı ne idi hatırlayan var mı?
-
ne diye mail attınız arkadaşlar ben de mail atmak istiyorum cevabı muallak olan bir sürü soru vardı resmen özellikle hukukta. insanlar geçemesin diye hazırlıyorlar sanki sınavı bir de utanmadan baraj koyuyorlar o saçma sapan genel kültür sorularına
-
Hz Muhammet döneminde yapılanlarla ilgili bir soru vardı sanki ya da ona benzer neydi o soru
-
@haytanınbiri bm üye sayısı 193 civarı birşey değil mi?