2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@esra-uz hemen sınırları belirlemiştir diye bir şık vardı onu yaptım ben
-
soru kitapçıklarındaki hatalara değinmiyorum resmen alanda 48. sorudan sonra tekrar 48. soru geliyordu mesela. biz burda toplanıp sınav hazırlasak katbekat daha kalitelisini yaparız insanların hakkını yemeye utanmıyorlar resmen bizden bir sürü şey bekliyorlar ama daha doğru dürüst bir sınav bile hazırlayamıyorlar sonra neden beyin göçü oluyor diye yakınıyorlar al işte bu yüzden
-
@cokkoprens medine sınırları belirlenmiştir yazıyor medine sözleşmesinde diğer şıkları hatırlayan var mı
-
@cokkoprens Bende 193 yaptım
-
@esra-uz bm günvelik konseyi üye sayısını soruyordu sanki ben yanlış hatırlıyorum
-
@bkrcern evet güvenlik konseyinin soruyordu ve ben yedek üyeleri hiç düşünemedim direk 5 yaptım sazan gibi sanırım gk güzel den barajın altında kalicam
-
@pluton gk gy'den
-
@pluton bende kalabilirim türkce ve mat yaptım ama tarihten kolay soru var mıydı hatırlayan arkadaş var mı ?
-
Ben direk sayısı diye okudum sanırım
-
@fablo şu zamirler ilgili sorudan emin olan yok mu ya
-
Enerjiyle ilgili bir soru vardı enerjinin daha fazla tüketilmedi yazıyordu o olucaktı
-
@esra-uz başka hatirkadiklarinizi yazarmisin rica etsem bu başlık altında sadece gk gy
-
Piri reis vardı en fazla iç borç hangi ülkeye ait
-
@pluton bende 5 yaptım hocam sorular direk düşsünler diye gk gy de zaten tamamen art niyet
-
Sakaryanın deltası neden oluşmamıştır türkistan vardı bir tane en iyi oyuncu türkçede noktalama vardı ikilemelerden hanhgisi farklıdır vardı yapısı farklı bir cümle diye bir soru vardı o a şıkkı anlayamazdı olucaktı diğerlerinde birleşik yapılı sözcükler vardı atasözleriyle ilgili bir soru vardı
-
@esra-uz hocam anlayamaz birlesik fiil verildi gibi bi fiil vardi hem basit hem edilgen o olmayacak miydi
-
@esra-uz mesela bitane Türkçe sorusu vardı batı ve koy edebiyatiyla ilgili bı karşılaştırma yapiyodu onun cevabı Avrupa'da medeniyet gelişince edebiyat kötüleşir gibi sık olmalı
-
@esra-uz ingiltere dedim ben
-
@fablo yok o en fazla borç olan soru onun cevabı Fransaydi sanırım ya
-
@pluton evet fransa cevap