2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@bestof92 Vakıf teftişten sonra en zorlandığım sınav buydu açıkçası, beklemiyordum böyle. Demek ki neymiş, her sınava sayıştay sınavı gibi hazırlanmak gerek Hakkımızda hayırlısı olsun. İngilizce baraj altı sorunum yok, diğer alanlardan da geçerim de işte mülakata kalabilmek önemli.
-
@deschain kardeşim şimdi onu ölçmek çok zor ama 62-64 arası bi puan bile müfettişliği kazandırabilir, çünkü ingilizce ztn ciddi zordu baraj geçilse bile çoğu kişi 25-27-30 doğru gbi geçer, alanda hukuk tam bi kıyım yaptı, gk gy de ise ben matematiğe bakamadım ama anladığım orada da çok zor abuk sorular varmış(bn gk ve türkçe zor olduğu için matematiği esnemişlerdir diye düşünmüştüm esnememişler) tarihde kimse genel ortalama 3 doğrunun üstüne çıkmaz görülen, çoğrafya benzer facia. Bide bunlara ek olarak ingilizce ve gkgy in zorluğundan süre yetiştiremeyenler olmuştur hal böyle olunca ben puanların dipleyeceğine hatta uzmanlık için genel 60 puan ortalmasını aşağıya çekebileceklerini veya gkgy de çan eğrisi gibi bi sisteme göre baraj yapabileceklerini düşüNüyorum.
Bence doğru örgütlenip ciddi şikayetler yaparsak iyi sonuçlar elde edebiliriz -
@deschain hocam vakıf teftiş bence piyasadaki en zor teftiş sınavlarından biri ama zor bunun gibi saçma değil vakıfın belli bir standardı var her sene neyle karşılaşacağını biliyorsun ingden en az 28 doğru yapabiliyorsan iş bitiyor zaten diger alanlardan yarıyı geçiyorsun zaten bir sekilde halbankin bir standardı yok her sene ayrı olay oluyor sınavı
-
ben 70 mufettislik , ic kontrolor 68 , uzmanda 55 60 arasi düşünüyorum
-
@bestof92 Aynen vakıfda en azından ne sorulacağı belli. Orada da kıyım Maliyede yapılıyordu Gy-ingilizce süre sıkıntısı yaşanıyordu. Bu sınava gelecek olursak cidden bir standart yok ve sıkıntı gerçekten. @iyimser16 Hocam barajları düşürürler mi bilmiyorum ama cidden değişik bir sınavdı. Şikayetler ne için yapılacak yalnız, yeniden sınav ya da iptal falan mı?
-
@lessismore aynen katılıyorum
-
Bence de 70'i bulabilir çünkü yapanlar illa vardır
-
@lessismore kardeşim 70”i görüp müfettiş olan kardeşlerime helal olsun vallahi kaçacak çok soru vardı 105 doğru şahane bi doğru sayısı.
@Deschain iptal vs çok zorda kardeşim barajların esnetilmesi ileilgili olabilir. -
@alimyafta evet gkdeydi sanırım.
-
@esra-uz bm üyesini sormuyordu sanki? BMGK'yı soruyordu...
-
@haytanınbiri evet bmgk daimi uyeyi soruyordu 5 cevap
-
@lex-fori daimi demiyordu bence. BMGK üye sayısını soruyordu.
-
@lex-fori hatta ben direkt 5 işaretleyecekken daimi yazmadığını farkedip 15ı işaretledim
-
@deschain koskoca sinavin iptal olmasi imkansiz gibi bir sey bence hocam.
-
arkadaslar acente sorusunun kesin cevabi nedir
-
@haytanınbiri. Ben daimi diye hatirliyorum hocam ama dedigin de olabilir
-
@lessismore acenteyle muvekkli tacir arasindaki sozles bitse bile rekabet yasagi kendigilinden devam eder gibi bir sik vardi o yanlis hocam cunku sonradan yazili bir rekabet yasagi sozlesmesi yapmalari lazim
-
Arkadaslar geçen sene o kadar kolay ingilizceye ragmen puani 52 ye kadar dusurdulerse bu sene ydsden hallice olan ingilizceye dusurmezler mi ya da kaç kisi ing barajini geçer
-
@lex-fori eyvallah hocam
-
@gundalko ama daimilerke beraber 15 olmuyomu