2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@iyimser16 ben endüstri mühendsi olarak girdim matematiğe zor diyosanız üzgünüm sınavınız için çümkü gerçekten çok kolaydı
-
@betbet19 Matematik kolaydı zaten ama 11 sorunun çok bekirlwyici olmayacağını düşünüyorum.
-
@betbet19 hatırladıklarımızı yazarmısınız s soru tipkerini yazsanızda yeterli olur köklü rasyonel falan ben 9 buldum 2 tanesini hatorlayamadım
-
@fablo -1/6 1+Г2 yaş sorusu 4 tü Bir tane -1 vardı 66 buldum
-
240 ,koordinatlı soruyu köklü buldum
-
@esra-uz sanırım o 9 x le ynin toplamıydı
-
@betbet19 hocam ben insanların tartıştığına bakarak dedim ztn 6-7 soruya bakamadım ben:( aynen hatırladıklarınızı söyleyin, kök sorusu 1+kök2 yaptım, hocam bide tabi mühendis olunca size 1-2 tık daha kolay gelmesi normal
-
81 seklinde bir soru vardı x y seklinde verilmişti
-
İlan metninde mülakat sıralamalarında genel puan 60 ve üzeri kişi sayısı yazıyor. Puanlamada standart sapma mı olacak yoksa bir de yüzde elli soru barajindan ziyade toplamda 60 puan yapma şartı da mı var
-
@haytanınbiri daimi diye yazmıyodu toplam üye 193 üyedir cevapta bu idi
-
@esra-uz O işlem sorusuydu ve 2 aşamalıydı. Direk değerleri yerine koyup 33 bulanlar yanlış yaptı, ben çözmüştüm o tarz bir soru. Cevap 3 çıkıyor, 2 defa çözdüm.
-
@esra-uz piri reis sorusunda yavuz sultan ile alakalı bir şık vardı sanırsam onun döneminde yaşamıştır diyodu işte bu şık yanlıştı piri reis kanuni dönemi yavuz değil
-
Arkadaslar tapuya tescil sorusu da yanlış hepsi tescille kuruluyor ben mecra dedim ama kural olarak o da tescilli baktim
-
@lex-fori hocam bmgk yi üye sayısını soruyordu sadece hatırladığım daimi olmadığı özelllikle dikkat etmiştim daimi mi değil mi diye . cevap da sanırım 1963 de yapılan değişiklikle 15 olması gereiyor.
-
@deschain cevap kesin 3
-
Kök dorusnu kök3 bulan var mi
-
@fablo en fazla borç fransa değilmiydi ya hatta borçlar fransız para birimiyle ödendi diye biliyorum
-
@fablo evet işlem sorusu kesinlikle 3 cikiyor kök 3 lü bir cevap da vardı
-
@betbet19 kimsenin matematiğe turkceye zor dediği yok tarih ve güncel sorular ve alan grubumuz hakkında konuşuyoruz ve ayrıca onlarda zor demiyoruz sadece ölçmeye yönelik sorular degildi sanki bı gece öncesinden aceleyle hazırlamışlar gibi
-
@esra-uz 66 bulduğunuz işlem sorusu muydu?