2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Türksoy - türkistan
-
Yaban sorusunda - kurmacalara yer verdi yazanı yanlıs olarak sectim - gelişmiş ülkelerin edebiyatı geriler yanlıs dedim - acıklama dedim - sanat yaptı aynı duyguları yanstır gibi bişey vardı
-
Arkadaşlar şu ıstatistik sorusunu hatirlayan var mı iki belirli değişken arasında mı yoksa iki rassal değişken arasındaki ilişkiyi soruyordu
-
@bestof92 korelasyon yaptım ama kulak dolgunluğundan yaptım üniversiteden kalan. Emin değilim.
-
@caglacicek ben de korelasyon yaptım ama soruyu tam hatirlayamadigim için emin olamadim
-
@fablo kök sorusunu hatirliyomusun hocam peki
-
@esra-uz cevap diğer devletlere mektup gönderdi olacak sanırım çünkü mekke döneminde mektuplar gönderiliyor
-
@pied e şıkkıydı sanırım bu şık bende öyle dedim
-
@fablo Ben a yaptım orda bir yapıt mı ne yazıyordu hatırlayamıyorum
-
Hukukta ödemezlik defi diye bir şık vardı değil mi arkadaşlar? Bir de aş sorularının birinde hangisi yanlıştır diye soruyordu üzerinde yazılı değerin üzerinde bir değerle çıkarmak için bütün paydaşların oyu gerekir diyordu. Ben onu yanlış diye kabul ettim oy birliği gereken hallerden biri değildir diye. Diğer şıkları hatırlayamıyorum ama
-
Matematik sorularında : köklü - rasyonel- ondalık - yaş - ales tarzı - işlem - garip mutlaklı soru - koordinat sorusu - hangi sayılae tekrarlar mı ne o soru - carpanlara ayırma baska hatırlayan var mi
-
Arkadaşlar bm güvenlik konseyi daimi üyeleri diye sormuyordu demi:( sinirden çatlayacam yaa bu gkgy i bu kdr kasmanın anlamı neydi acaba erzurum Atatürk üniyi mumla arattılar resmen:(
-
@fablo artı fonksiyon sorusu
-
Arkadaşlar sizce bu koşullar altında müfettişlik ve iç kontrolörlük kaçla kapatır sizce?
Eminim baraj sıkıntısı yaşayacağımızı düşünmedik -
@deschain Ben kafadan ingilizceden kaldım çoğu kişinin takılıcağı bir sorun diye düşünüyorum.
-
@deschain hocam sınava girmeden önce mufettisligin 100-105 doğru iç kont 95-100 dogru uzmanliginda 90-95 dogru civarı kapatacağını dusunuyordum da bu sinavdan sonra neyin olacağını kestirmek gercekten zor her turlu suprize açık olmak lazım belki barajı bile kaldırabilirler
-
@esra-uz ingilizce başta olmak üzere sınavın zorluğu pardon absurtlugu yüzünden cok kişi baraj altı kalacaktir
-
@iyimser16 Hayır hocam BM güvenlik konseyi diyordu daimi üye 5 ama geçici üye de var ben direk 193 yaptım.Her ülke üyedir bazıları daimi üyedir gibi düşündüm o an.Bence sonuç 5 ve 193 değil diğer şıklardan biri
-
İngilizce barajı düşürülür inşallah yoksa barajı geçen 690 kişi bulabilirlrr mi emin değilim
-
@bestof92 @caglacicek Korelasyon olmalı cevap. Bağımlı ve bağımsız değişken arasindaki ilişkinin gücünü ve yönünü veren sayı korelasyon.