2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Acentaya dava acılamaz vardı öyle dedim ben - haksız rekabet sorusunda uzun olan cevap dogru dedim
-
@fablo Hocam where they live olacak o soru. Oradaki live bir şeyi yaşamak anlamında değil çünkü. Şey vardı close testin son sorusu moreoverdı.
-
@shady1 Hocam hukuka çok hakim değilim ancak elimdeki bir kitapta geçen ifade şöyle : "Kamu hukuku denildiğinde başta anayasa idare ceza uluslararası hukuk ve icra hukuku akla gelir." İflas hukukunu almamış ama ondan ziyade diğer şıklardan belli sorunun cevabı.Ancak soru hangisi özel hukuk dese ben de 1-2-3 yapabilirdim.
-
@deschain its so long tarzi bi soru vardi can't mıydı cevabı ?
-
@deschain where yaptım bende iyi o zaman
-
@fablo Ben onu aradaki acentalık ilişkisi bitse dahi rekabet yasağı bitmez yaptım o tarz bi şıktı var mı net bilen ?
-
@gundalko O soruyu hatırlayamadım tam ama sanırım present tenseli bir yapıydı.
-
@gundalko Evet hocam bende onu o e şıkkı yaptım, bende e şıkkıydı.
-
@deschain B kitapçıgıydım sanırım bende de e şıkkıydı sağ sayfanın sağındaydı soru
-
@gundalko Tek taraflı hukuki sözleşme. Vekalet verme. Bağışlama diye düşündüm ama bağışlama yapma ve bağışlama kabul etme diye 2 işlem olduğundan vekalet verme oluyor. Birde A'nın teyzesinin torununun hısımlığı. Yansoy ama 3 4 5 falan vardı Ben 4.derece yansoy hısımlığı yaptım ama saçma soru.
-
Acentaya dava acılamaz diye kalmıs benim aklımda onu işaretledim bende
-
okun yasası neyi açıklar? büyüme-işsizlik vardı.
-
@lessismore frigler-tuşpa vardi sanirim hocam. Cevap lidya-sardes yaptım ben
-
@deschain Tek taraflı hukuki işlem sorusunu takas yaptım ben çunku takas bir tasarruf islemi ve tek tarafin iradesine bağlı ama bilen varsa aydınlatsın bizi Teyzesinin torunu sorusu normalde 4 bağ var ama 4,5,6 diye devam ediyormuyuz yoksa 3 de kesiyormuyuz bilemedim 4. derece kan yaptım.
-
hocam kuzeni 4 kuzeninin cocugu 5 olmaz mi
-
Çekle ilgili bir soru vardı yanlısı soruyordu ibraz suresi 30 günü işaretledim 1 ay olucaktı
-
Geçen sene sınava giren arkadaşlar, acaba sonuçlarınızda kaç doğru kaç yanlış yaptığınız vs yer alıyor muydu?
-
@officialsecret evet
-
@lessismore kendisi - annesi - teyzesi - teyze oğlu - teyze torunu aradaki çizgiler 4 ediyor.
-
Özele bir bakabilir misin hocam? @bestof92