YDS IELTS TOEFL
-
@aliveli yok yds icin gitmeyi dusunuyorum. Kpss sonrasi gidip fiyat alayim bakayim bu sitenin adini verince indirim yapiolar mikeske oyle bisi olsa:D
-
@1umut sorubankası projesi için anlaştık sadece orada indirimimiz var. Yds için akın en iyilerden.
-
@aliveli tamam hocam cok tesekkur ediyorum:) bize akin yolu gozuktu:)
-
@1umut, içinde söyledi: YDS IELTS TOEFL
Sonbahar gibi bi kursa gitmeyi planliyorum, akin yanlis tercih mi olur:(
Ingilizcem cok iyi degil Aslinda sadece yds icin degil, gercektn ogrenmek icin gitmek istiyorum. Akin yanlis trcih mi olur:(İsabet oldu konuyu görmem Ben de bir süredir bunu düşünüyorum. Aslında YDS kurslarının hiçbiri İngilizce öğretmez. Odaklandıkları nokta sınavda yüksek puan aldırmak. Son birkaç yılın bu konuda adını en çok duyuranı Akın. Başka alternatif var mı bende merak ediyorum. Aklıma ilk olarak orası geliyor.
-
@plansız aynen, akinin oturmus bi sistemi var. Bi dostum da sey derdi hep “bir gun herkesin yolu akindan gecicek” filan:) o da gitmisti,memnundu:)
Ama bazii olumsuz yorumlar duydugum icin bi alternatifi varmidir diye de merak ediyorum. Bi de akinin internet uzerinden dersleri ovulmustu. Ama ben online egitim cok istemedigimden kursa yazilacagim sanirim -
@1umut Olumsuzluklar neler ki şimdi buraya da yazılır mı bilemedim Online çok iyi fikir de kurs ortamı ile aynı verim alınıyor mu acaba? Özellikle çalışanlar için kurs baya külfet
-
@plansız onlineda ahmet akin anlatiyor dersi demislerdi, daha verimli oluyormus. (Tabi baska hocalarinda vardir belki online dersi bilmiyorum)
Olumsuz duyduklarim da cok kalabalik oldugu, ilgi alaka olmadigi seklindeydi. Ama olumlular da var. hani baska bi tavsiye olmazsa ben gidecegim sanirim -
@1umut Ben bu online dersi biraz daha araştırayım en iyisi. İkimize de kolay gelsin o zaman:)
-
@1umut bende online eğitim almadan önce çok araştırdım ve çok kalabalık olduğu konusunda çok şikayet duydum bende.
düzenlenmiştir
-
@plansız Aynı şeyden bende çok tereddüt etmiştim ama kaliteli bir eğitim olursa fazlasıyla verim alıyorsun.
düzenlenmiştir
-
Viral kokusu aldım biraz
-
Akın Dil'in ücreti ne kadar arkadaşlar bilen var mı?
-
Kelime çalışması için cep sözlüğü alalım mı? Nasıl bir yol izlemeliyiz?
-
@rootofallevil cep sözlüğü iyidir gayet etkili oluyor.
-
@antoniogramsci sitesinde yazıyordu yanılmıyorsam.
-
Eylül sınavının erken açıklanma ihtimali var mı? Daha önce erkenden açıklanan sınavlar oldu diye hatırlıyorum da.
-
toefl de listening 10 alan nasıl çalışmalı 14 ekimde sınav var
-
@karar hedefiniz kaç?
-
@aliveli 84
-
@karar online bol miktarda toefl test örneği var listening için olanlardan birini veya bir kaçını seçip çözmek önünüzde ki 9 günü iyi değerlendirmek için iyi bir alternatif olabilir.