YDS IELTS TOEFL
-
@burcuburcu sence itiraz etmeye gerek varmı nasıl olsa a seviyeye geçemem.
-
@hussle itiraz edip sonuç alan bir kişi tanıyorum ama siz bilirsiniz.
-
ArkadaşLar hiç İngilizce alt yapısı olmayan birisi daha doğrusu sıfır birisi yds kursuna gidip sağlam bir çalışmayla kaç ayda yds den 70 alabilir ?
-
@herhangibiri hocam iyi bir çalışma ve kelime ezberiyle 3 ayda alınır bence
-
@siyasallı hadi ya şuan çok fena gaza geldim ben 6 ay olarak planlamıştım o zaman 6 aya hayli hayli alınır heralde:) sağol dostum
-
@siyasallı biraz şans işi.
o kadar kısa sürede ezber yapılamıyo malesef. 3. aya gelince geçen ay ezberledıgın kelımlerı unutuyosun. biraz süreç isteyen bir iş. -
@herhangibiri tahminen bir sene veya biraz şanslıysanız 6 ay ama daha azı çok zor.
-
@burcuburcu anladım Hocam bi deneyelim bakalım ya şansımızı 1 sene sonunda olursa ben ona da razıyım gerçi
-
77.50 gelmiş 2 soruyu da değiştirip yanlış yaptım:)) aklıma tükürem
-
@frustration hiç bir sınavda soru değiştirme hakkım olmasaydı sanırım çok daha başarılı olurdum
-
@herhangibiri hocam bu benim fikrim tabi ama kelimeleri doğru bulup çalışırsanız başarılı olursunuz
-
@hussle doğrudur hocam benim altyapı tamamen 0 değildi ama süreçte birçok kurum sınavı mülakat vs vardı o sebeple 3 ay dedim
-
Fazla bir talep olmamış gibi. Hiçbir şeyin eski tadı yok. Kadro olmayınca her şeye talep azalıyor.
-
@antimülakat Tam tersi hocam, sonbahar sınavına kıyasla 40bin fazla kişi girmiş Ama 2017 ilkbahardan 60 bin az kişi girmiş böyle bir istatistik çıkarttım
-
@valentinus TY de fazla ses olmadığı için iibf açısından düşünmüştüm hocam.
-
@valentinus aslında kpss puanını etkilemeyince millet yine girdi ama hayat memat meselesi yapmadı.
-
Çoğu üst kurul dahi yds istemedi. Yds isteyen kurumlar da p3 puanıyla çağırdı. Akademisyenlik-master sürecinde olanlar Yökdil sınavı ile istedikleri puanlara ulaştırlar.Dolayısıyla yds'nin çok bir önemi kalmadığı söylenebilir.Ha bir de Sınavın kalitesi iyice düştü. Gerçekten abuk subuk kelimeler,sadece bir alana yoğunlaşan paragraf soruları vs.
-
Sonbahar gibi bi kursa gitmeyi planliyorum, akin yanlis tercih mi olur:(
Ingilizcem cok iyi degil Aslinda sadece yds icin degil, gercektn ogrenmek icin gitmek istiyorum. Akin yanlis trcih mi olur:( -
@monser üzülerek söylüyorum ki yazdığınızın tamamı doğru...
-
@1umut akın dil kısa sürede iyi puan aldırıyor o açıdan oldukça kaliteli. Bizim de çalışma ortağımız ancak amacınız toefl vs gibi alanlar ise doğrusu daha iyi alternatifler mevcut ama biraz tuzlu.